ALEGERI PNL 2021. Război între locotenenţii lui Cîţu şi Orban pe marginea telefonelor date votanţilor

Congresul PNL. Alina Gorghiu reclamă ”telefoane insistente” la mai mulţi membri de partid din partea echipei pro-Orban. De partea cealaltă, Ionel Dancă spune că "vorbim pentru mobilizarea la Congresul unde se decide salvarea PNL; Orban aşa face campanie, om cu om".

20 sept. 2021, 22:50
ALEGERI PNL 2021. Război între locotenenţii lui Cîţu şi Orban pe marginea telefonelor date votanţilor

ALEGERI PNL 2021. Senatorul Alina Gorghiu, susţinătoare a lui Florin Cîţu în cursa internă din PNL, reclamă, luni seară, ”telefoane insistente” din partea echipei pro-Orban la mai mulţi membri de partid. ”Vor vota sâmbătă ceea ştiu că este bine”, afirmă Gorghiu. În replică, deputatul Ionel Dancă, susţinător al lui Ludovic Orban, afirmă că acesta este modul lui Ludovic Orban de a face campanie pentru mobilizarea la Congresul ”unde se decide salvarea PNL”.

”Indiferent de telefoanele insistente pe care le primesc membrii PNL de la câţiva colegi, ei vor vota sâmbătă ceea ştiu că este bine. O să vedeţi că toate deciziile de la congresul PNL vor fi luate cu responsabilitate şi maturitate. Cu Florin Cîţu, preşedinte PNL şi prim-ministru, stabilitatea guvernării va fi asigurată”, a scris, luni seară, pe Facebook, Alina Gorghiu.

ALEGERI PNL 2021. În replică, deputatul Ionel Dancă afirmă, pe aceeaşi reţea d socializare, că este doar comunicare normală, pentru mobilizarea membrilor de partid la Congres.

Ludovic Orban, o nouă ironie la adresa lui Iohannis: „Până nimerești găurile e un timp destul de îndelungat”

”Alături de Preşedintele Ludovic Orban, continuăm în aceste zile să vorbim cu membrii PNL pentru mobilizarea lor la Congresul unde se decide salvarea Partidului Naţional Liberal. Se pare că unii colegi din #echipadistrugatoare au uitat cum este în campaniile electorale şi se arată foarte surprinşi de efortul nostru de a rămâne în permanenţă în contact cu membrii PNL. Nici nu mă surprinde acest lucru pentru că unii dintre ei au fost absenţi la ultimele alegeri parlamentare şi in general la alegerile în care nu era o miză personală pentru ei”, a scris Dancă pe Facebook.  

Ciolacu, răbufnire la adresa Iohannis şi PNL înainte de congres: unul invită românii îngroziți de teama facturilor să joace golf, altul merge pe furiș la mare, să se pozeze singur, pe o plajă pustie
Acesta afirmă că este modul lui Ludovic Orban de a face campanie, din om în om. ”Toţi membrii PNL care îl cunosc pe Ludovic Orban ştiu că el aşa face campanie, dintotdeauna, mobilizare om cu om, zi de zi, până în ziua votului şi asa am dus împreună toate bătăliile politice care au fost câştigate de Partidul Naţional Liberal în ultimii 4 ani. În realitate, surprinderea acestor colegi este falsă şi arată de fapt teama lor de legătura permanentă a lui Ludovic Orban cu baza partidului. Iar teama lor este pe deplin justificată pentru că cei mai mulţi delegaţi PNL care vor veni la Congres, cu care noi am vorbit, sunt deja convinşi că singura opţiune raţională pentru salvarea Partidului Naţional Liberal este Ludovic Orban Preşedinte”, a mai scris Dancă.  Congresul PNL are loc sâmbătă.


loading...
Partenerii noștri