Marcel Ciolacu, tir de insulte la adresa liberalilor, după scandalul de la alegerile PNL Timişoara: „Voi sunteți urmașii Brătienilor?! Niște circari și marțafoi cu comportament de interlopi?!”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, nu a lăsat netaxat scandalul de la alegerile pentru şefia PNL Timişoara, după ce, în ziua votului, au avut loc lupte corp la corp între cele două tabere.

31 iul. 2021, 13:58
Marcel Ciolacu, tir de insulte la adresa liberalilor, după scandalul de la alegerile PNL Timişoara: „Voi sunteți urmașii Brătienilor?! Niște circari și marțafoi cu comportament de interlopi?!”

Marcel Ciolacu despre alegerile PNL Timişoara. La scurt timp după ce, în spaţiul public, au apărut imaginile îmbrâncelilor din ziua votului pentru şefia PNL Timişoara, Marcel Ciolacu a criticat, în termeni duri, comportamentul „iresponsabil” al peneliştilor.

Liderul PSD nu s-a sfiit deloc să folosească cuvinte injurioase, precum „marţafoi”, „terchea-berchea”, „maţe fripte cu foamea-n gât”.

Citeste si Alegeri PNL Timişoara. Lupte corp la corp între susţinătorii cele două tabere. Forţele de ordine au intervenit. VIDEO

Voi sunteți urmașii Brătienilor?! Niște circari și marțafoi cu comportament de tip interlop?!

Iohannis a cules ce a semănat: PNL- partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliția la ușă!!!

Simulacrul alegerilor de la PNL Timiș este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea și mațe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-și căra ei pumni în cap în disputele lor interne”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Citeste si Florin Cîţu, felicitări adresate liberalilor din Tulcea pentru eliminarea din Senat a unui „spion rus”: „Aţi salvat România. Aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte, foarte mult rău”

Preşedintele PSD le-a reproşat liberalilor că, în aceste timpuri deosebit de grele pentru România, ar trebui să aibă ca prioritate salvarea ţării, şi nu lupta „pentru ciolan„.

Grav este că acești iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele țării! De economie, de pandemie, de educație!

În timp ce ei se îmbrâncesc și se înjură ca la ușa cortului pentru ciolan:

– S-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2

– Vama Giurgiu este blocată de sute de turiști care se întorc în țară!

Și sunt doar câteva dintre ADEVĂRATELE probleme ale românilor! Sunteți DECUPLAȚI de realitate! Românii deja știu!

#VaiDeNoi„, şi-a încheiat Ciolacu postarea.

Reamintim că în ziua votului pentru şefia PNL Timişoara, cele două tabere au dus adevărate lupte corp la corp pentru a intra în sala în care se desfăşura votul. Scandalul ar fi izbucnit după ce mai multor liberali nu li s-a permis accesul în sală. Aceştia i-au acuzat pe organizatori că vor să fraudeze alegerile, astfel încât Cosmin Tabără, susţinător al premierului Florin Cîţu, să câştige şefia filialei.