ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Mama lui Gigi Becali: NU ştiu dacă merg la VOT / VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Mama lui Gigi Becali, Alexandrina Becali, a fost surprinsă în timp ce se ducea la biserică, la slujba de duminică. Întrebată de jurnalişti dacă va vota, aceasta a declarat că nu s-a hotărât dacă va merge să voteze.

02 nov. 2014, 07:39
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Mama lui Gigi Becali: NU ştiu dacă merg la VOT / VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Mama lui Gigi Becali a mers, ca în fiecare duminică, la biserică, unde a aprins câteva lumânări şi a asistat la slujbă. Întrebată de jurnalişti dacă va merge la vot, aceasta a declarat că încă nu s-a hotărât cu cine să voteze, dar că trebuie să o facă.

Nu ştiu ce să fac. Trebuie să votez. E secret, nu se spune„, le-a spus Alexandrina Becali jurnaliştilor.

Citeşte şi: ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Românii aleg astăzi PREŞEDINTELE. Candidaţii s-au prezentat la vot

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. 18.550 de secţii de votare, organizate în ţară, s-au deschis la ora 7.00. În străinătate, românii îşi pot exprima votul în 294 de secţii.

Numărul alegătorilor aşteptaţi duminică la urne este de 18.284.326. Pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale au fost pregătite 20.745.068 de buletine de vot şi 94.220 de ştampile cu menţiunea „Votat”.

Vezi aici SECŢIILE DE VOTARE şi tot ceea ce trebuie să ştii despre VOT

În Bucureşti sunt organizate 1.245 de secţii de votare. În sectorul 1 al Capitalei sunt  162 de secţii, în sectorul 2 – 202, în sectorul 3 – 274, în sectorul 4 – 178, în sectorul 5 – 196, iar în sectorul 6 – 233 de secţii de votare.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Alegătorii vor vota la secţia de votare la care sunt arondaţi, potrivit domiciliului. Cei care sunt în altă localitate decât cea de domiciliu pot vota la orice secţie de votare, pe listele suplimentare, fiind înscrişi de preşedintele biroului electoral al secţiei de votare într-un tabel separat. Aceştia trebuie să completeze o declaraţie pe propria răspundere când se prezintă la urne, prin care îşi asumă că nu au mai votat şi nu vor mai vota la acel tur de scrutin.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cei 14 candidaţi care au intrat în cursa prezidenţială sunt, în ordinea în care vor apărea pe buletinul de vot: Kelemen Hunor (UDMR), Klaus Iohannis (ACL), Dan Diaconescu (PPDD), Victor Ponta (Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC), William Brînză (PER), Elena Udrea (PMP), Mircea Amariţei (Prodemo), Teodor Meleşcanu independent), Gheorghe Funar (independent), Zsolt Szilagyi (PPMT), Monica Macovei (independent), Constantin Rotaru (Partidul Alternativa Socialistă), Călin Popescu Tăriceanu (independent) şi Corneliu Vadim Tudor (PRM).