ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Emil Boc: Am votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie frumoasă

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că prezența bună la urne din dimineața votului arată că românii și-au asumat responsabilitatea și că sunt într-adevăr dornici să participe la desemnarea unui nou președinte al României, transmite Agerpres.

02 nov. 2014, 10:56
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Emil Boc: Am votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie frumoasă

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. ‘În primul rând, mă bucură faptul să văd o prezență foarte bună la vot. Asta înseamnă că românii sunt responsabili și doresc într-adevăr să participe la alegerea viitorului președinte. O participare destul de substanțială și pe lista suplimentară, care, la prima vedere, sper să fie de bun augur, sper să nu fie un alt semn. Am votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie frumoasă’, a spus Boc.

Primarul a atras atenția asupra faptului că secțiile de votare au fost dotate pentru această zi a alegerilor cu urne noi. Municipalitatea a optat pentru realizarea unor urne confecționate din plexiglas transparent.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. ‘Am vrut să fie o surpriză aceste urne și am optat pentru transparența totală’, a spus Emil Boc în momentul în care a depus votul său în urnă.

Cei 14 candidaţi care au intrat în cursa prezidenţială sunt, în ordinea în care vor apărea pe buletinul de vot: Kelemen Hunor (UDMR), Klaus Iohannis (ACL), Dan Diaconescu (PPDD), Victor Ponta (Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC), William Brînză (PER), Elena Udrea (PMP), Mircea Amariţei (Prodemo), Teodor Meleşcanu independent), Gheorghe Funar (independent), Zsolt Szilagyi (PPMT), Monica Macovei (independent), Constantin Rotaru (Partidul Alternativa Socialistă), Călin Popescu Tăriceanu (independent) şi Corneliu Vadim Tudor (PRM).

CITEŞTE ŞI ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Românii aleg PREŞEDINTELE. Candidaţii au votat. Mesajul lui Băsescu LIVE TEXT