ALEGERI PREZIDENŢIALE. Preşedintele şi vicepreşedintele unei secţii de vot din Reşiţa, ridicaţi de procurori

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele şi vicepreşedintele unei secţii de vot din Reşiţa au ridicaţi de procurori, existând suspiciunea că ar fi încercat să fraudeze 400 de buletine de vot.

02 nov. 2014, 09:22
ALEGERI PREZIDENŢIALE. Preşedintele şi vicepreşedintele unei secţii de vot din Reşiţa, ridicaţi de procurori
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. În jurul orei 10, secţia nr. 61 din Reşiţa a fost închisă.  Această măsură a fost luată după ce s-a constatat dispariţia unui top cu 400 de buletine de vot. Astfel, preşedintele şi vicepreşedintele secţiei au fost ridicaţi de procurori pentru audieri.
 
Cazul a fost semnalat printr-un comunicat de presă al deputatului Valeria Schelean.
 
 
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. S-a dat startul la vot pentru alegerea preşedintelui României. 18.550 de secţii de votare, organizate în ţară, s-au deschis la ora 7.00. În străinătate, românii îşi pot exprima votul în 294 de secţii.

Potrivit ultimelor date AEP, numărul alegătorilor aşteptaţi astăzi la urne este de 18.284.326. Pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale au fost pregătite 20.745.068 de buletine de vot şi 94.220 de ştampile cu menţiunea „Votat”.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Procesele verbale din Vaslui întocmite cu „alegeri pentru Parlamentul European”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Alegătorii vor vota la secţia de votare la care sunt arondaţi, potrivit domiciliului. Cei care sunt în altă localitate decât cea de domiciliu pot vota la orice secţie de votare, pe listele suplimentare, fiind înscrişi de preşedintele biroului electoral al secţiei de votare într-un tabel separat. Aceştia trebuie să completeze o declaraţie pe propria răspundere când se prezintă la urne, prin care îşi asumă că nu au mai votat şi nu vor mai vota la acel tur de scrutin.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Primele NEÎNŢELEGERI legate de VOT. Cum pot vota pacienţii din spitale

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cei 14 candidaţi care au intrat în cursa prezidenţială sunt, în ordinea în care vor apărea pe buletinul de vot: Kelemen Hunor (UDMR), Klaus Iohannis (ACL), Dan Diaconescu (PPDD), Victor Ponta (Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC), William Brînză (PER), Elena Udrea (PMP), Mircea Amariţei (Prodemo), Teodor Meleşcanu independent), Gheorghe Funar (independent), Zsolt Szilagyi (PPMT), Monica Macovei (independent), Constantin Rotaru (Partidul Alternativa Socialistă), Călin Popescu Tăriceanu (independent) şi Corneliu Vadim Tudor (PRM).