Alertă de antrax într-un oraș din sud-estul Rusiei. Reacţia Moscovei

În regiunea Stavropol, din sud-estul Rusiei, un localnic a fost infectat cu antrax, relatează presa rusă, citată de NEXTA.

21 iun. 2022, 14:33
Alertă de antrax într-un oraș din sud-estul Rusiei. Reacţia Moscovei

Alertă de antrax într-un oraș din sud-estul Rusiei. „În regiunea Stavropol un localnic a fost infectat cu antrax, scrie presa din Rusia. Autorităţile susţin că nu există nicio amenințare privind răspândirea acestei boli”, scrie Nexta.

Putin în delir: „Ucraina desfăşura experimente cu tulpini de coronavirus, antrax, holeră şi alte boli mortale, finanţate de Pentagon. Ţinta lor ar fi fost, desigur, Rusia”

Şi în timp ce ruşii se confruntă cu antrax, în Mariupol, oraş port din sudul Ucrainei, ocupat de ruşi după invadarea Ucrainei, holera se răspândește rapid.

Primarul din Mariupol, Vadim Boichenko, a declarat că sistemele de salubritate sunt distruse, iar cadavrele putrezesc pe străzi.

„Există o epidemie de dizenterie și holeră … Războiul care a luat peste 20.000 de locuitori … din păcate, cu aceste focare de infecție, va mai face mii de victime în Mariupol”, a declarat edilul.

Citeşte şi: Un general român vorbeşte de riscul ca Rusia să folosească arme nucleare în Ucraina. Cum ne-ar afecta o decizie radicală a lui Putin