Alertă de gradul ZERO în Poliţia Capitalei după moartea lui Emi Pian. „Suntem aici pentru că nu ne plac lucrurile nerezolvate”

E alertă în Poliţia Capitalei, în urma uciderii interlopului Florin Mototolea, poreclit "Emi Pian". Bogdan Berechet, comisar-şef în Poliţia Capitalei, a anunţat că a fost suplimentat numărul de poliţişti, jandarmi şi mascaţi în sectoarele 5 şi 3 şi a transmis că "niciun cetăţean nu trebuie să se simtă în pericol".

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 13:40
Alertă de gradul ZERO în Poliţia Capitalei după moartea lui Emi Pian. „Suntem aici pentru că nu ne plac lucrurile nerezolvate”

„Asigurăm cetăţenii din Bucureşti că situaţia este sub control. Niciun cetăţean de bună credinţă nu trebuie să se simtă în pericol. Suntem aici pentru siguranţa dumneavoastră şi a familiilor dumnevoastră”, a anunţat Bogdan Berechet la România TV.

Ultima imagine cu Emi Pian în viaţă! Cum şi cu cine a fost surprins liderul Duduienilor cu câteva ore înainte să fie ucis FOTO

Moartea interlopului Emi Pian este investigată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

„Procurorii şi poliţiştii desfăşoară activităţi pentru a trage la răspundere vinovaţii. S-au instituit încă de azi noapte dispozitive speciale de siguranţă publică în sectoarele 5, respectiv 2, dispozitive fixe, dar şi mobile ce suplimentează forţele ce se aflau deja în teren. Dispozitivele speciale sunt formate din poliţişti de ordine şi siguranţă publică, ai Serviciului de Acţiuni Speciale, Brigada Rutieră, Investigaţii Criminale, precum şi de Ordine Publică.”, a explicat Berechet.

Cum arată văduva lui Emi Pian. Imagine de la nunta cu 600 de invitaţi a celor doi FOTO

Comisarul-şef Bogdan Berechet a mai precizat că „Poliţia Capitalei nu tolerează activităţi care să tulbure liniştea şi ordinea publică”.

„Ştiu că aceste evenimente nu pun structura pe care o coordonez într-o lumină pozitivă, dar vă asigur că avem capacitatea de a gestiona astfel de situaţii.

Pentru cei care nu au respectat legea am singur mesaj: suntem aici pentru că nu plac lucrurile nerezolvate şi vă asigură că împreună cu colegii mei vom avea un Bucureşti sigur. Nu tolerăm ca liniştea oraşului să fie tulburată de acţiunile iresponsabile ale unor persoane care nu au respectat legea şi atâta timp nu au respectat comunitatea”, a menţionat Bogdan Berechet.

Reacţia lui Marcel Vela, după moartea interlopului Emi Pian. „Este foarte grav. Toate reţelele de interlopi sunt monitorizate”