Alertă în Capitală înaintea meciului CSA Steaua – Rapid, din Liga a 4-a

Jandarmeria este în alertă sâmbătă înaintea derby-ului CSA Steaua şi Academia Rapid, din etapa a 23-a a Ligii a IV-a a Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti, se joacă în această seară, pe Arena Naţională din Capitală. 

RomaniaTV.net
14 apr. 2018, 14:19
Alertă în Capitală înaintea meciului CSA Steaua – Rapid, din Liga a 4-a

Câteva zeci de mii de suporteri stelişti şi rapidişti sunt aşteptaţi sâmbătă pe Arena Naţională la meciul dintre CSA Steaua şi Academia Rapid, din etapa a 23-a a Ligii a IV-a a Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti. 

Înaintea meciului, jandarmii sunt în alertă după apariţia informaţiei că mai mulţi suporteri ar fi venit înarmaţi. 700 de jandarmi vor încerca să asigure ordinea pe străzile din Bucureşti.

Vă reamintim că traficul rutier va fi restricţionat, sâmbătă, începând cu ora 18:30, cu excepţia R.A.T.B., progresiv, pe Strada Maior Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, dar şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson, pe Strada Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson, pe Bulevardul Basarabia între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău, dar şi pe Strada Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Strada Maior Coravu.