Cei doi ucraineni care au evadat din arestul preventiv din Maramureş, prinşi de poliţişti UPDATE

Doi tineri din Ucraina, reţinuţi pentru trafic de migranţi, au evadatjoi din Centrul de Reţinere şi arestare Preventivă din cdrul IPJ Maramureş. Aceştia au fost prinşi la scurt timp de poliţişti. 

RomaniaTV.net
01 oct. 2020, 06:08
Cei doi ucraineni care au evadat din arestul preventiv din Maramureş, prinşi de poliţişti UPDATE

UPDATE: Poliția Română i-a prins pe tinerii ucrainenii care evadaseră din arest în Maramureș.

„În urma activităților investigativ operative, desfășurate de către personalul M.A.I., cei doi bărbați evadați din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș au fost depistați pe raza comunei Desești. Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracțiunii de evadare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Maramureș.

Poliţiştii fac filtre, atât în Baia Mare, cât şi în tot judeţul Maramureş, pentru prinderea celor doi ucraineni. 

Unul dintre ei are 1,80 metri înălţime, ochi albaştri, păr blond tuns scurt, iar la momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un tricou vişiniu, pantaloni trening negri cu dungă albă şi era încălţat cu şlapi.

Al doilea are 1,70 metri înălţime, ochi albaştri, păr şaten tuns scurt. La momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un hanorac verde-negru, pantofi sport de culoare neagră, şapcă culoare neagră, pantaloni trening negri.

Cei doi ucraineni erau reţinuţi pentru trafic de migranţi.

Poliţiştii fac apel la populaţie pentru a-i prinde. Cei care îi văd sunt rugaţi să sune de urgenţă la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.

Citeşte şi Poliţiştii de frontieră români, acuzaţi că au batut migranţi la graniţa cu Serbia