Alertă în Mureş. Împușcături pentru un loc de parcare!

Alertă în Mureş. Doi locatari au ajuns de la o ceartă pe un loc de parcare să se ameninţe cu moartea. Unul dintre oameni a ieşit chiar cu pistolul şi a început să tragă focuri.

24 feb. 2021, 08:41
Alertă în Mureş. Împușcături pentru un loc de parcare!

Alertă în Mureş. Un tânăr în vârstă de 25 de ani a vrut să parcheze în apropierea unui bar, pe locul de parcare aflat în fața unei case. Proprietarul imobilului i-a cerut, însă, să își mute mașina, iar, după scurt timp, a trecut și la amenințări.

Alertă în Mureş. Împușcături pentru un loc de parcare!

Bărbatul s-a dus în casă, a luat un pistol de tip airsoft și a tras de trei ori asupra tânărului care refuza să își mute autoturismul. Vecinii au alertat autoritățile care i-au dus pe cei doi scandalagii la audieri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

De altfel,  un incident asemănătoar a avut loc în umră cu ceva timp într-un tramvai care se deplasa pe linia 7, pe Șoseaua Viilor pe sensul spre Șoseaua Progresului. Un bărbat aflat pe trotuar a tras cu pistolul în direcția unui tramvai care se deplasa pe Şoseaua Viilor. Un proiectil a intrat pe un geam și a ieșit pe geamul din partea opusă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Martorii au sunat la 112.

Poliţişti ai Secţiei 18 s-au deplasat la locul incidentului pentru cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea obiectului care a produs distrugerea.

Cercetările sunt efectuate de Secția 18 Poliție, cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase”, a transmis Poliţia Capitalei.

De altfel, clipe de groază au avut loc la trezoreria din Câmpina. Un plutonier şi-a împuşcat colegul din greşeală. Bărbatul a fost transportat la spital.

Un plutonier şi-a ranit colegul in picior, după ce arma i s-a descărcat din greşeală. Plutonierul iesea din tura, iar colegul său urma să intre de serviciu. Potrivit medicilor, glontul a trecut prin picior, iar din fericire bărbatul nu e in pericol. Acesta a fost transportat la spital.

Politistii fac o ancheta pentru a afla cum s-a descărcat arma plutonierului.

Citeşte şi: Eşec de proporţii al FBI, cel mai mare din ultimii 30 de ani. Doi agenţi au fost ucişi în timpul unui raid, în Florida, din Statele Unite