Alertă la Spitalul Obregia din Capitală. Un pacient a fost confirmat cu CORONAVIRUS. 70 de medici sunt izolaţi

Este alertă la Spitalul Obregia din Capitală, după ce un pacient a fost confirmat cu coronavirus. 70 de cadre medicale au fost izolate.

RomaniaTV.net
25 mart. 2020, 15:53
Alertă la Spitalul Obregia din Capitală. Un pacient a fost confirmat cu CORONAVIRUS. 70 de medici sunt izolaţi

70 de cadre medicale de la Spitalul Obregia sunt izolate la domiciuliu, după ce un pacient a fost diagnosticat cu coronavirus.

Pacientul fusese internat în spitalul de psihiatrie în urmă cu o săptămână, din data de 19 martie, iar la acel moment nu avea simptomele specifice infectării cu COVID-19.

Situaţia este alarmantă şi la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

„Lucram în Bagdasar, UPU, și tocmai s-a confirmat cu covid o pacienta de 66 de ani. Noi nu avem materiale sa ne protejam și au mai fost cazuri confirmate dar ni se interzice sa vorbim. Avem teste dar nu vor sa ne testeze și pe noi personalul. Nu știu de ce ascund adevărul dar avem pacienta cu convid și noi stăm la câțiva metri de ea. Unii chiar nu ne simțim bine pentru ca au fost destui cu convid dar nu se vorbeşte de ei”, este mesajul unui medic, transmis pe adresa redactiei. 

Reamintim că autorităţile au anunţat că 906 persoane infectate cu COVID-19 au fost raportate până miercuri, 25 martie, în România. Dintre aceştia, 14 persoane au murit. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 144 de noi cazuri.

Citeşte şi Pandemie CORONAVIRUS. Medic: „Făceau mişto de mine când ceream măşti şi mănuşi, că oricum o să ne îmbolnăvim toţi”