Alertă meteo de ploi şi polei în Bucureşti. Circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri din ţară

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă ploi şi burniţă în următoarele ore în Bucureşti, dar şi depuneri de polei. Depuneri de polei vor fi şi în Argeş şi Dâmboviţa.

29 dec. 2021, 10:29
Alertă meteo de ploi şi polei în Bucureşti. Circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri din ţară

Ninsori abundente din ultimele zile îngreunează circulația pe mai multe drumuri din țară. În mai multe judeţe din sudul ţării va ploua şi vor fi depuneri de polei.

Citeşte şi: Prognoza meteo 29 decembrie. Vreme rece cu ninsori la munte, ploi în rest. Alertă de polei în sudul ţării

Alertă meteo de ploi şi polei în următoarele ore. PROGNOZĂ SPECIALĂ PENTRU BUCUREȘTI
Miercuri, cerul va fi noros și se vor semnala precipitații sub formă de ploaie sau burniță ce vor depune polei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

De asemenea, a fost emisă alertă COD GALBEN de burniţă şi depuneri de polei pentru intervalul
orar 10:15 – 12:00 în zonele joase din judeţele Argeş şi Dâmboviţa.

Joi, valorile termice se vor situa peste cele specifice pentru sfârșitul de an în majoritatea zonelor. Cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații, la începutul zilei pe alocuri în sud-est, unde va ploua, iar din a doua parte a intervalului local în regiunile intracarpatice vor fi mai ales ploi. La munte, precipitațiile vor fi mixte, iar la altitudini mari, în special noaptea va ninge, când și vântul se va intensifica. Izolat, vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 9 grade cu valori mai coborâte până spre -2 grade în Moldova, iar cele minime, în general, între -2 și 2 grade.

BUCUREȘTI Vremea se va încălzi, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de -2…-1 grad. Dimineța, dar mai ales noaptea va fi ceață.

Citeşte şi: Prognoza meteo. Cum va fi vremea în primele zile ale noului an 2022. Temperaturi peste limita normală