Alertă pe litoral. Turişti scoşi din apă cu Poliţia în Eforie Nord şi Jupiter

Este alertă pe litoral. Salvamarii au arborat din nou steagul roșu în mai multe stațiuni. În Eforie Nord, salvamarii au chemat poliția pentru că turiștii refuzau să iasă din mare.

25 aug. 2022, 14:20
Alertă pe litoral. Turişti scoşi din apă cu Poliţia în Eforie Nord şi Jupiter

Valurile mari şi încăpăţânarea turiştilor i-au determinat pe salvamari să arboreze din nou steajul roşu pe litoral, pentru a-i avertiza pe turişti ca scăldatul este interzis. În Eforie Nord şi în Jupiter, salvamarii au chemat poliția pentru că turiștii refuzau să iasă din apă.

Citeşte şi: Inconştienţă maximă. Un turist s-a luat la ceartă cu salvamarii pentru că nu este lăsat să intre în mare

Joi dimineaţă, trei turişti au fost salvaţi în ultima clipă de salvamarii din staţiunea Jupiter. Primul turist adus la mal de către salvamarii din staţiunea Jupiter a fost un bărbat de 62 de ani din București. Când a văzut că bărbatul nu mai poate ajung la mal, în loc să ceară ajutorul salvamarilor, cumnatul bărbatului a intrat în marea învolburata după el. Valurile puternice l-au tras şi pe el în larg. Din fericire, salvamarii l-au observat la timp şi au reușit în cele din urmă să îl scoată din apă, potrivit bzi.ro. Imediat un echipaj de la ambulanță l-a preluat și i-a acordat îngrijiri medicale, nefiind necesar a fi transportat la spital.

Citeşte şi: Prognoza meteo 25 august. După ploi, revin canicula şi disconfortul termic

Nu după mult timp, un alt bărbat de 54 de ani, tot din București, a fost la un pas să îşi piardă viaţa, după ce a fost dus de valuri în larg. Şi el a fost salvat de salvamari şi adus la mal.