ALERTĂ pentru ŞOFERI! Dacia, Volkswagen şi Seat recheamă în service aproape 950 de maşini din ROMÂNIA

Renault Roumanie şi Porche Romania vor începe campanii de retragere a unor autoturisme în service, conform unei notificări trimise la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

10 feb. 2019, 17:32
ALERTĂ pentru ŞOFERI! Dacia, Volkswagen şi Seat recheamă în service aproape 950 de maşini din ROMÂNIA

Porsche Romania începe o campanie de rechemare în service pentru modelul Volkswagen T-Roc, motivul fiind spoilerul din spate care se poate desprinde. În România sunt vizate 355 de autoturisme. Porsche Romania mai derulează o campanie de rechemare în service pentru modelele Seat Ibiza şi Seat Arona, cu seria de caroserie 1KA şi 1KG, care pot avea probleme la sistemul de frânare, fiind vizate 80 de autoturisme în România.

Dacia a chemat la SERVICE peste 300 de maşini. Care este DEFECŢIUNEA şi ce modele sunt AFECTATE

Renault Commercial Roumanie are în plan începerea unei campanii de rechemare în service pentru Dacia Lodgy, deoarece lipseşte eticheta de reglementare care face referire la restricţiile de utilizare a scaunelor de pe rândul al doilea. Sunt vizate 161 de autovehicule. Renault mai are o campanie de rechemare în service a unor autoturisme Dacia Logan II, Sandero II, Logan II MCV şi Noul Duster, din cauza unui posibil defect al bateriei de 12V ce poate provoca probleme de pornire. Operaţiunea vizează 323 de autoturisme. Tot enault mai recheamă în service modelele Dacia Logan I, II, Sandero II şi Dokker, pentru verificarea catalizatorului şi dacă este necesară înlocuirea acestuia. Sunt vizate 30 de autoturisme.

Toate operaşiunilor celor doi producători durează de la 30 de minute la câteva ore şi sunt gratuite.