Tânărul din Prahova care i-a tăiat gâtul iubitei de 17 ani a fost prins UPDATE

Tânărul din Prahova care şi-a omorât iubita în vârstă de 17 ani a fost prins. Poliţia ceruse ajutorul populaţiei pentru găsirea criminalului.

RomaniaTV.net
29 sept. 2019, 10:01

UPDATE: Tânărul din Prahova care i-a tăiat gâtul iubitei sale de 17 ani a fost prins de polițiști în apropiere de locuința lui, la aproape 24 de ore după ce au început să-l caute.

Poliția prahoveanu nu a oferit deocamdată alte detalii cu privire la capturarea acestuia.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Poliţia cere ajutorul cetăţenilor pentru găsirea bărbatului care şi-a omorât fosta iubită cu toporul.

„Faţă de Laurenţiu Marin, în vârstă de 21 de ani din Şotriile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracţiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună”, precizează IPJ Prahova.

Bărbatul dat în urmărire are 1,70-1,75 m înălţime, păr negru, constituţie atletică, ochi căprui, îmbrăcat cu pulover multicolor cu nasturi/fermoar, tricou albastru, pantaloni 3/4 gri închis, adidaşi de culoare albă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Potrivit IPJ Prahova, sâmbătă, la orele 16:08, prin apelul 112 s-a sesizat faptul că pe raza comunei Şotriile, sat Rudari, o femeie este decedată în locuinţă.

La faţa locului a fost găsit cadavrul unei tinere de 17 ani, care prezenta o plagă la nivelul gâtului.

Fată de 17 ani, ucisă de iubit cu toporul. Poliţia îl caută pe bărbat cu câinii