Alertă teroristă în Strasbourg, după ce un individ a ucis trei persoane şi a rănit 13 UPDATE

O operaţiune a poliţiei franceze era în desfăşurare miercuri dimineaţă în zona catedralei din Strasbourg după ce marţi seară, la târgul de Crăciun din centrul acestui oraş, un bărbat înarmat a ucis trei persoane şi a rănit alte 13, dintre care opt sunt în stare gravă.

RomaniaTV.net
12 dec. 2018, 08:28
Alertă teroristă în Strasbourg, după ce un individ a ucis trei persoane şi a rănit 13 UPDATE

UPDATE: Cinci persoane au fost reţinute în cadrul căutărilor autorului atacului de marţi din Piaţa de Crăciun de la Strasbourg – soldat cu trei morţi şi 13 răniţi, între care opt grav -, însă atacatorul nu a fost prins, a anunţat miercuri secretarul se stat de la Ministerul francez de Interne Laurent Nunez, relatează The Associated Press.

 

Un martor a declarat pentru Reuters că a văzut ofiţeri de poliţie sigilând zona din apropierea catedralei, în apropierea locului unde a fost comis atacul de marţi seară. Ulterior, Reuters a transmis că, potrivit unui martor, operaţiunea poliţiei pare să se fi încheiat, forţele de poliţie putând fi văzute părăsind zona catedralei din Strasbourg, informează Agerpres.

Vezi şi El este autorul atentatului de la Strasbourg. Poliţia a făcut publice datele acestuia FOTO

Autorul atacului, despre care se crede că a fost împuşcat de forţele de securitate, potrivit media franceze, este urmărit, iar autorităţile naţionale au trecut la cel mai înalt nivel de alertă antiteroristă şi au consolidat controalele la frontieră.