Alex Ashraf, mesaj de dragoste pentru Oana Zăvoranu: „Ce Dumnezeu a unit, omul nu poate desface”

Alex Ashraf, mesaj de dragoste pentru Oana Zăvoranu. Chiar dacă în ultima vreme se vorbea despre o posibilă despărțire între cei doi, se pare că lucrurile nu sunt deloc adevărate. Soțul vedetei neagă toate aceste zvonuri, printr-o declarație pe care i-a făcut-o public partenerei sale.

21 iul. 2023, 10:00
Alex Ashraf, mesaj de dragoste pentru Oana Zăvoranu: „Ce Dumnezeu a unit, omul nu poate desface”
Alex Ashraf, mesaj de dragoste pentru Oana Zăvoranu

Alex Ashraf, mesaj de dragoste pentru Oana Zăvoranu. Dacă în urmă cu câteva săptămâni, atunci când erau întrebați despre divorț sau despre relația lor, ambii erau extrem de reținuți, de data aceasta lucrurile stau altfel.

Citește și: Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre divorțul de Pepe: „L-am iubit foarte mult. El nu înțelegea, veneam acasă la 6 dimineața”

Alex Ashraf, mesaj de dragoste pentru Oana Zăvoranu

Bărbatul  a postat mai multe videoclipuri cu mesaje pline de dragoste, prin care lasă de înțeles că nimic nu o să-l despartă de Oana Zăvoranu, în ciuda momentelor dificile. Alex Ashraf nu este foarte activ pe rețelele de socializare, însă atunci când simte să facă publice anumite detalii din viața lui, postează pe Instagram.

Știi că mereu sunt în spatele tău, să te protejez la bine și la greu. Ce Dumnezeu a unit, omul nu poate desface vreodată. Te iubesc până la cer și înapoi”, este mesajul scris de Alex Ashraf, pe Instagram.

Oana Zăvoranu a redistribuit postarea soțului și pe contul ei de socializare, ba chiar mai mult, a postat și ea un răspuns la mesajul din partea lui Alex Ashraf. „Numai cu Dumnezeu. Nimic fără el. Și eu te iubesc. Iubirea adevărată învinge totul‘, a fost răspunsul Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu este plină de datorii

Oana Zăvoranu, plină de datorii. Vedeta şi Alex ar fi făcut un credit acum mai muți ani și nu l-au achitat, lucru pentru care sunt executați silit. La începutul acestui an, banca a solicitat executarea silită, iar judecătorii au admis cerea: „Admite cererea. Soluția pe scurt: Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac”.

Pentru a întârzia acțiunea de executare, cei doi au depus o contestație cu privire la verdictul instanței, nefiind posibilă vreo cale de atac, după cum reiese și din actul judecătoresc. Prin urmare, sunt așteptați la finalul lunii pentru a-și susține argumentele față de contestația intentată.