Alex Ashraf, prima reacție după ce s-a spus că nu ar mai fi cu Oana Zăvoranu: „Toată lumea știe ce se întâmplă”

Alex Ashraf, prima reacție după ce s-a spus că nu ar mai fi cu Oana Zăvoranu. Starea relației celor doi nu este una foarte clară, ba sunt împreună și fericiți, ba nu mai au nicio treabă și urmează să divorțeze. Bruneta a recunoscut că are niște probleme în această perioadă, însă nu a intrat în detalii.

26 mai 2023, 08:41
Alex Ashraf, prima reacție după ce s-a spus că nu ar mai fi cu Oana Zăvoranu: „Toată lumea știe ce se întâmplă”
Alex Ashraf, prima reacție după ce s-a spus că nu ar mai fi cu Oana Zăvoranu

Alex Ashraf, prima reacție după ce s-a spus că nu ar mai fi cu Oana Zăvoranu. La începutul lunii mai, cei doi au fost surprinși împreună, fără să dea semne că în relația lor ceva nu mai funcționează ca la început. Cu toate astea, fanii și-au pus în continuare întrebări legate de relația celor doi.

Într-un live pe TikTok, Alex Ashraf a fost rugat de către fani să le spună cum este relația cu Oana Zăvoranu. Bărbatul a evitat să răspundă, ba mai mult, le-a transmis internauților să adreseze întrebări legate de el, nu de relație.

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, în ipostază jenantă. Bărbatul îi cere iertare în genunchi și amenință că se sinucide

Alex Ashraf, prima reacție după ce s-a spus că nu ar mai fi cu Oana Zăvoranu

Nu am un program. Aș vrea să merg în toată țara din nou, să iau țara la picior. Aș vrea să merg și în afară în vacanțe, dar nu prea am timp (…) Dacă o luați pe partea asta, nu vorbesc, orice întrebare, numai pe partea dreaptă să nu fie.

Poți să mă întrebi de mine, orice de mine, orice, dar de mine. Restul este mister. Mi-a pus lumea ani de zile întrebări, am stat în umbră. Vreau să stau și eu liniștit, să fiu și eu Alex, să mă cunoască lumea Alex.

Lumea e curioasă. De când e cu TikTok-ul, toată lumea știe ce se întâmplă, de când e mass-media, de când e online-ul, totul e la zi. Multe persoane mi-au spus: „Ești diferit de ceea ce se vede la TV” și am zis: „Mulțumesc”. Pentru că eu știu ce imagine mi-a creat presa și nu vreau să le dau mură în gură făcând live, nu vreau să dau nimic, nicio informație”, a spus Alex Ashraf, într-un live de pe TikTok.