Oana Zăvoranu a împlinit, astăzi, 49 de ani. Mesajul impresionant al soțului ei, Alex Ashraf: „Te iubesc din tot sufletul”

Astăzi, 16 iunie, Oana Zăvoranu împlinește 49 de ani. Încă de la miezul nopții, soțul ei, Alex Ashraf, i-a făcut o urare specială pe Instagram.

16 iun. 2022, 10:51
Oana Zăvoranu a împlinit, astăzi, 49 de ani. Mesajul impresionant al soțului ei, Alex Ashraf: „Te iubesc din tot sufletul”

Imediat după 12 noaptea, urările de „la mulți ani” au început să vină pe rețelele de socializare unde vedeta e foarte activă, dar în mod special una a atras atenția.

Ce mesaj i-a dat Alex Ashraf, soției sale, Oana Zăvoranu, de ziua ei

Alex, partenerul de viață al celebrei Oana Zăvoranu, a ținut să-i transmită vedetei cât de mult o iubește și cât de fericit e alăturid e ei. Totodată, el a ținut să îi facă și o promisiune.

Citește și: Oana Zăvoranu şterge pe jos cu Adela Popescu din cauza unei reclame la scutece: „Când o vedeţi pe „distinsa” pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geantă”

„La mulți ani, iubita mea soție. Te iubesc din tot sufletul și știu că anul acesta vom face tot ce ți-ai dorit. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru familia pe care o avem împreună. Multă sănătate îți doresc și fie ca tot ce ai visat să ți se îndeplinească”, a scris soțul Oanei Zăvoranu pe pagina sa de socializare.

Își dorește să devină mamă

Probabil, cel mai frumos cadou de ziua ei ar fi, pentru Oana Zăvoranu, ar fi un copil. Recent, vedeta a declarat că regretă că nu a făcut un copil mai devreme, căci acum acesta ar fi fost mare și ar fi putut să aibă activități care mai de care împreună.

Dar, atunci când a fost întrebată de fani când va deveni mamă, Oana Zăvoranu a precizat că nu e treaba nimănui să-i pună astfel de întrebări, însă pe viitor își dorește să devină mamă.

”Nu cunosc cum e viața cu copii neavând… Deși nu e treaba nimănui să mă întrebe ceva atât de personal, am răspuns… Pe viitor am să experimentez și viața cu copil… E toată lumea calmă acum?”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram, la întrebarea unui fan.

Mai mult, vedeta a spus în cadrul unui podcast că în urmă cu mai mulți ani a rămas însărcinată cu Pepe, însă nu a simțit atunci că trebuie să facă acest pas.

Citește și:Oana Zăvoranu, despre candidatura la preşedinţie: „Prin venele mele curge sânge curat”

„De trei ori (n.r. a rămas însărcinată) și am facut intrerupere de sarcină pentru ca n-am simțit, a fost o data sau de doua ori a fost inainte si o data am fost cu el (n.r. cu Pepe), dar nu am simțit niciodată să fac pasul asta cu un bărbat care se afla la vremea respectivă în viața mea”, a spus Oana Zăvoranu pe YouTube.