Alex Bodi, dezvăluire-bombă despre mariajul cu Bianca Drăguşanu. Ce a putut să spună despre fosta lui soţie

Alex Bodi s-a mutat la Londra, alături de Daria Radionova, noua sa iubită, de unde a transmis un mesaj subliminal destul de acid despre mariajul alături de Bianca Drăgușanu.

03 iun. 2020, 10:51
Alex Bodi, dezvăluire-bombă despre mariajul cu Bianca Drăguşanu. Ce a putut să spună despre fosta lui soţie

Alex Bodi a postat pe Instagram Stories o imagine pe care era scris un mesaj cu trimitere directă la Bianca Drăguşanu, fosta lui soţie. „Am supraviețuit pentru că focul meu interior a ars mai tare decât focul din jurul meu”, a scris Alex Bodi.

Gest ŞOCANT făcut de Bianca Drăguşanu. Alex Bodi a rămas MUT când a văzut filmuleţul VIDEO

Prietenii afaceristului originar din Mediaş sunt convinși că postarea a are legătură cu povestea de iubire trăită alături de Bianca Drăguşanu, una presărată de multe despărțiri și împăcări.

TRANSFORMARE ŞOCANTĂ. Cum arăta BOMBA SEXY a lui Alex Bodi înainte înainte de operaţiile estetice FOTO

Alex Bodi și noua sa parteneră, Daria Radionova, s-au relaxat într-un parc într-un parc din Londra. Pe una dintre filmările publicate pe cunoscuta platformă de socializare, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a scris: „Am hrănit papagali toată viața mea!”. Ulterior, a mai pus o fotografie pe care este scris un mesaj motivațional: „Sunt protejat de o energie pentru care lumea asta nu este pregătită să se confrunte”.

Bianca Drăguşanu îşi face un nou implant după ce a fost părăsită de Alex Bodi. „Ceva ieşit din comun!”

Imediat a venit şi replica Biancăi Drăguşanu, tot pe Instagram: „Noi ingnorăm adevăruri pentru fericirea temporară – Niciodată din nou”, „Vreau să trăiesc îndrăgostită” și „Când Dumnezeu îți dă un nou început, nu repeta vechile greșeli”.