Alex Bodi i-a dezvăluit secretul Biancăi Drăguşanu: „Ţipa că se omoară. Când am luat-o de pe jos, mi-a zis că a luat 4 pastile”

Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu au pornit un adevărat război, după ce au semnat actele de divorţ. Cei doi îşi aruncă vorbe grele şi fac dezvăluiri incendiare, unul despre comportamentul celuilalt.

RomaniaTV.net
17 mart. 2020, 07:28
Alex Bodi i-a dezvăluit secretul Biancăi Drăguşanu: „Ţipa că se omoară. Când am luat-o de pe jos, mi-a zis că a luat 4 pastile”

Bărbatul nu a suportat că fosta lui soţie l-a denigrat şi a continuat să dezvăluie lucruri pe care puţini oameni le cunosc.

În noaptea respectivă, ea amenința și urla, țipând că are un cuțit și vrea să se omoare și am patru persoane martore care erau la ea în casă, pot să declare lucrul ăsta. Și a luat nu știu câte pastile.. Ea, în nebunia ei, când am luat-o de pe jos, mi-a zis că a luat patru x****-uri. Am ajutat-o să-și revină și am chemat și pe cineva care să o ajute. Între timp și-a revenit, dar greu.”, a declarat Alex Bodi.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, prima reacţie după filmările postate de Alex Bodi. „Va fi balamuc mare!”

Afaceristul a trimis un prieten la locuința Biancăi, asigurându-se că va avea martori în cazul în care blondina va ieși pe post și va minți.

Eu dacă nu aveam dovezile astea, eram ”omul negru”. Un prieten comun de-al nostru care avea cheia ei a venit de urgență la ea acasă, după ce l-am sunat că ceva nu este ok. Și să vă explic și motivul.

Tu nu ești o femeie psihic puternică și ai recurs la niște gesturi nedemne pentru o mamă și o femeie matură. Nu am vrut să creadă lumea că aș fi bătut-o eu și de aceea i s-a făcut rău. Cum puteam să demonstrez fără dovezi?”, a continuat el.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au semnat un contract prenupţial înainte de a se căsători. Cu ce s-a ales fosta asistentă TV

Alex Bodi şi-a tăiat venele, pentru ca Bianca Drăguşanu să îl ierte

Vedeta recunoaşte faptul că afaceristul şi-a tăiat venele pentru ca blondina să îl ierte şi să nu meargă la poliţie, după ce a bătut-o.

„Omul și-a asumat că și-a tăiat venele, este adevărat acest lucru. Fostul meu soț s-a pus în genunchi în fața mea, de ziua mea. A recurs la acest gest ca eu să-l iert și să nu ajungem la divorț, știa ce făcuse față de mine și a crezut că îi dau o altă șansă”, a declarat Bianca Drăguşanu pentru Cancan.ro.

Bianca Drăguşanu continuă seria dezvăluirilor şi mărturiseşte că Alex Bodi a fost extrem de violent cu ea, în maşină, după care i-a virat 6000 de euro în cont, deoarece era desfigurată şi nu putea să onorezele evenimentele programate.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu L-A UMILIT pe Alex Bodi. A dezvăluit cu cine a fost ÎNŞELATĂ

„M-a bătut rău de tot în mașină, apoi mi-a dat 6000 de euro

„Mi-a făcut o afirmație defăimătoare, a spus că mi-a dat un pumn în față, dar m-a plătit pentru asta. De fapt, banii pe care i-am primit sunt banii pe care i-am pierdut eu, în timpul în care a trebuit să stau acasă și să-mi tratez vânătăile. În perioada aia nu am putut onora câteva evenimente de pe urma cărora urma să încasez fix suma pe care mi-a virat-o el. Mi-a oferit această sumă de 6.000 de euro în cont pentru că îi era teamă că mă duc la poliție.

Cătălin Botezatu, prima reacţie după ce Bianca Drăguşanu A DIVORŢAT. Uluitor: ce a spus designerul despre Alex Bodi

Eu nu m-am dus după el la Viena, el m-a luat la Viena din teamă, a vrut cumva să mă întoarcă din drum, nu-și dorea acel divorț care trebuia să se pronunțe pe data 3 decembrie. În drum spre aeroport a avut loc o discuție între noi, i-am zis că eu îl aștept acasă să divorțăm, el a început să mă jignească, eu i-am răspuns la fel, dar a devenit violent și m-a bătut rău de tot în mașină.

În starea în care eram, am urcat în avion și am venit acasă. Printr-un prieten comun, a doua zi, a încercat să ia legătura cu mine. Mai mult, mă suna de pe diverse numere de telefon. Mi-a zis să accept această sumă de bani pentru că știa că am de onorat niște evenimente. El mi-a virat banii ăștia în cont pentru că știa că două săptămâni nu pot ieși din casă, așa că, de frică să nu ajung la poliție și să declar ceea ce mi-a făcut, mi-a plătit această sumă, sumă pe care eu trebuia să o încasez, lucru ce nu s-a mai întâmplat din cauza faptului că a trebuit să stau în casă, să mă recuperez”, a mai spus Bianca pentru aceeaşi sursă.