Alex Ferguson, la Cluj: CFR este la un nivel foarte bun. L-am remarcat pe Bastos

Tehnicianul echipei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că a preferat ca elevii săi să susţină la Manchester şedinţa de pregătire dinaintea meciului cu CFR Cluj, deoarece atunci când programează antrenamentele în deplasare acestea sunt urmărite de toţi.

RomaniaTV.net
01 oct. 2012, 17:14
Alex Ferguson, la Cluj: CFR este la un nivel foarte bun. L-am remarcat pe Bastos

Manchester United a sosit luni la Cluj Napoca, fără cinci dintre vedetele sale, Ryan Giggs, Paul Scholes, Nemanja Vidic, Antonio Valencia şi Michael Carrick. Nu lipsesc însă golgeterii Rooney şi Van Persie sau alte vedete, precum „Chicharito” Hernandez sau Nani, astfel că meciul se anunţă extrem de dificil pentru CFR.

„Diavolii” nu au efectuat la Cluj antrenamentul oficial obişnuit în astfel de situaţii, iar managerul Sir Alex Ferguson a explicat: „Am văzut performanţele CFR-ului, de la Braga şi cele două victorii cu Basel. Este o echipă bună, pe care trebuie să o respectăm. Când ne antrenăm înainte de meciurile din deplasare nu putem face niciodată mare lucru pentru că toţi ne urmăresc antrenamentele, aşa că am preferat să ne antrenăm acasă, să stabilim câteva decizii tactice şi cred că a fost mult mai bine aşa„.

Alex Ferguson a remarcat un singur jucător de la CFR Cluj, care l-a impresionat în meciurile recent monitorizate, pe Rafael Bastos, despre care a spus că a fost foarte bun în partidele pe care le-a urmărit. „Am văzut meciurile contra lui Basel şi Braga şi l-am remarcat pe Rafael Bastos. CFR a învins-o pe Basel în ambele meciuri din play-off şi asta arată că este la un nivel foarte bun. Vom folosi cei mai buni jucători la Cluj„, a spus acesta.

Fundaşul Jonny Evans consideră că nu se poate vorbi de noroc în cazul echipei CFR Cluj, care s-a impus în prima etapă a grupelor, în deplasare, în faţa formaţiei Sporting Braga, scor 2-0: „Nu pot nominaliza un jucător anume de la CFR, dar nu cred că se poate vorbi de noroc în cazul echipei CFR, care a marcat două goluri în deplasare cu Braga, într-un meci din grupele Ligii Campionilor„.