Alex Velea rupe tăcerea şi spune tot adevărul despre războiul cu Abi Talent: „Ai încercat să inventezi un scandal. Cu Vincenzo am…”

Alex Velea s-a decis să spună tot adevărul despre războiul cu Abi Talent şi s-a filmat în timp ce a făcut declaraţii sincere despre situaţia creată. “Am fost provocat, am fost atras în treaba asta”, a spus la un moment dat artistul despre Abi Talent.

RomaniaTV.net
16 ian. 2020, 20:41
Alex Velea rupe tăcerea şi spune tot adevărul despre războiul cu Abi Talent: „Ai încercat să inventezi un scandal. Cu Vincenzo am…”

Alex Velea și-a început mesajul cu o serie de scuze adresate fanilor şi familiei, pentru limbajul pe care l-a folosit în ultima perioadă pe rețelele sociale. Ela povestit cum a început toată această nebunie declanşată de vloggerul de 19 ani.

În primul rând vreau să îmi cer scuze pentru limbajul folosit, nu mă caracterizează un astfel de limbaj, dar am fost provocat, am fost atras în treaba asta. Mi-aţi înjurat mama, femeia, copiii. Haideţi să vă spun eu cum a început toată situaţia asta. Anul trecut, cineva mi-a trimis un story cu Abi, nu îl urmăresc, nu mă interesează ce face, în care făcea aluzii denigrante la adresa mea.

Citeşte şi: Mircea Badea l-a atacat pe Abi Talent. Moderatorul i-a înfuriat rău pe fanii duşmanului lui Alex Velea

„I-am dat șansa să își ceară scuze”

Am zis să nu îl sun, că i-am văzut tipologia. Eram sigur că o să iasă fix ce a ieşit acum. Am vrut să îl întâlnesc faţă în faţă, poate îşi schimbă un pic părerea. M-a durut foarte tare cum a vorbit despre mine.

M-am întâlnit cu Abi la mall, când am ieşit de la film, eram cu toată familia. Îl aveam pe Achim în braţe, iar Antonia o luase înainte cu Dominic. Când l-am văzut i-am zis doar atât , doar atât. I-am dat șansa să își ceară scuze sau măcar să o dea la întors. Dar n-a fost deloc așa. Mi-a dat o replică foarte urâtă. Și atunci i-am că, dacă nu era multă lume aici, ți-aș fi dat un capac”, a relatat Alex Velea.

„Cu Vincenzo am o relație mai mult decât decentă”

Iubitul Antoniei a mărturisit că Abi l-a lovit acolo unde îl doare cel mai tare, la familia lui. Aducând vorba de Vincenzo, fostul soţ al iubitei lui, a mărturisit că are o relaţie destul de bună cu acesta şi nu ar putea să se alieze cu vloggerul pentru a-i face rău.

„A vorbit și de Antonia, că îi este dor de Vincenzo și celălalt copil. Știi ce durere i-ai provocat cu „celălalt copil”? Dar tu ești mizer! Tu oricum n-ai respect, bun simț. Cineva din familia ta a sunat de la pușcărie, că „se ridică neamul”. Dar suntem în 2020, nu se mai bate lumea. Tu ești un copil-problemă. Nu înțeleg de ce exiști în mediul ăsta.

Ai ajuns la o masă, unde era și Anamaria Prodan. Ai lăsat să se înțeleagă că s-a terminat… ce s-a terminat? Femeia nici nu te cunoștea. Ai încercat să inventezi un scandal. Noi n-am avut nici măcar o convorbire. Cu Vincenzo am o relație mai mult decât decentă, putem să mâncăm la aceeași masă.

Ai instigat lumea, să mi se închidă contul. Te rog nu te mai victimiza, nu te bate nimeni. Lasă-ne pe noi „ăștia bătrâni”, că ne descurcăm și fără tine„, a mai spus artistul în mesajul transmis.

Citeşte şi: Scandalul momentului a depăşit orice limită. Anamaria Prodan: „Din momentul ăsta o să vedeţi istorie!”