Alexandra, fetița de 10 ani găsită moartă în baie, e plânsă acum de părinți și colegi

Alexandra a fost găsită fără viață în baie, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Fetița avea numai 10 ani.

20 dec. 2022, 14:56
Alexandra, fetița de 10 ani găsită moartă în baie, e plânsă acum de părinți și colegi
Părinții și apropiații o plâng acum pe Alexandra

Alexandra a plecat mult prea devreme dintre noi. Avea numai 10 ani când a fost găsită fără suflare în baie, în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon. Acum, părinții, familia și colegii de la școală încearcă să accepte dispariția prematură a fetiței, fiind profund îndurerați.

„Astăzi trebuia să vorbim despre cea mai mare sărbătoare a anului, Nașterea Domnului, despre bucurie, brăduț împodobit, colinde, pregătirea ultimei serbări de Crăciun din ciclul primar, Alexandra Puiu-Țopârnac!

Citește și: Incident tragic în Argeș! Un tânăr în vârstă de 20 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident grav chiar înainte de Sărbători

Destinul, neșansa, nu știu… au hotărât să pregătim ceremonia de despărțire pentru totdeauna. Îți mulțumim, Alexandra, că ne-ai fost alături aproape jumătate din scurta ta călătorie prin viață, ne-ai oferit zâmbete, bunătate, bucurii, respect!

Este greu să exprim întristarea în cuvinte, golul lăsat în inimile noastre nu va putea fi umplut niciodată, însă amintirile pe care le-ai lăsat poate vor alina dorul, vor umple golul… Drum lin, înger drag! Vei trăi mereu în inimile noastre!”, a scris un profesor pe rețelele de socializare.

Citește și: Tragedie în Argeş. O fata de 10 ani a murit intoxicată cu monoxid de carbon în baie

În seara zilei de 16 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpuljung au fost sesizați cu privire la faptul că la un imobil din localitatea Vlădești, o fetiță a fost găsită în stare de inconștiență, în baie.

Cei ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru aceasta, manevrele de resuscitare fiind făcute fără succes, ulterior fiind declarat decesul.

În cauză va fi deschis un dosar penal. Cercetările continuă în vederea stabilirii tutror împrejurărilor în care a survenit decesul.