Alexandra Stan, moftul care a enervat Biserica. Toată lumea a rămas ŞOCATĂ

Nu trec săptămânal şi poate nici o dată pe lună pe la Biserică, dar în sufletul lor vedetele sunt credincioase. În ciuda faptului că preoţii şi mai marii Bisericii Române nu sunt de acord cu însemnele bisericeşti pe haine, podiumurile internaţionale sunt pline de creaţii cu asemenea imprimeuri. Pentru că moda este modă, iar la noi accentul este pus mai mult pe acest lucru, artiştii autohtoni sunt la curent cu noile tendinţe.

RomaniaTV.net
15 ian. 2015, 14:56

Printre cei care şi-au înnoit garderoba se numără şi Alexandra Stan. Cântăreaţa şi-a achiziţionat de curând o geantă marca Givenchy, în valoare de 3.000 de lei. Poate că acest lucru nu ar fi ceva ieşit din comun, dar acea poşetă face parte din noua colecţie a brand-ului, colecţie care se bazează pe imprimeurile religioase.

Scandal de PROPORŢII între Dinu Maxer, Alexandra Stan şi Connnect-R. Toţi se acuză de PLAGIAT

Geanta Alexandrei este una mare, de culoare neagră şi imprimată cu chipul Fecioarei Mariei. Surprinsă imediat după ce şi-a cumpărat geanta de paparazzi de la Click, Alexandra a răspuns şi la câteva întrebări.

„Mi-a plăcut foarte mult când am văzut că cei de la Givency au scos această ediţie limitată de genţi şi am căutat-o pe Internet. Am găsit-o chiar în Bucureşti, într-un magazin din centru, unde aveau doar trei bucăţi. Mi-am cumpărat două, una pentru mine şi una pentru o prietenă foarte bună. M-a încântat ideea unei astfel de colecţii de genţi, însă mi-a plăcut mai mult faptul că este foarte încăpătoare şi că îmi pot pot ţine foarte multe lucruri în ea”, a declarat Alexandra Stan.

Citeşte şi  Tudor Chirilă a criticat-o dur pe Alexandra Stan. Replica cântăreţei