Alexandra Stan se mută din România pentru a-şi relansa cariera

Alexandra Stan pregăteşte o revenire în forţă pe piaţa internaţională. După bătaia încasată de la fostul ei impresar, Marcel Prodan, şi 8 luni de absenţă de pe scenă, cântăreaţa revine cu un look nou şi cu o piesă- surpriză. Mai mult, de relansarea ei se vor ocupa mai mulţi producători americani.

07 feb. 2014, 20:13
Alexandra Stan se mută din România pentru a-şi relansa cariera

Planul pentru revenirea în piaţa muzicală a Alexandrei Stan va fi pus la bătaie într-un oraş american, în care, în urmă cu un an, era tratată ca o regină: Los Angeles, potrivit click.ro.

VEZI ŞI: Alexandra Stan este de NERECUNOSCUT. Şi-a schimbat CULOAREA PĂRULUI şi are un nou look

Alexandra Stan va pleca pe 17 februarie în SUA pentru a se întâlni cu producătorii americani, care se vor ocupa de relansarea ei şi care vor pune la cale câteva strategii de imagine câştigătoare.

Alexandra Stan speră ca producătorii cu care va lucra să-i ridice din nou tarifele la concerte şi să o ajute să se redreseze şi pe plan finaciar. Dacă anul trecut încasa 40.000 dolari pentru un concert în cele mai tari cluburi din SUA, acum ea cântă pentru 5.000-6.000 euro, iar peste hotare cere 10.000 euro, sumă infimă pentru un star de talie mondială.

CITEŞTE ŞI: Alexandra Stan şi fostul său manager s-au dat în judecată reciproc