Alexandra Stan spune „NU” operaţiilor estetice

Pentru că Alexandra Stan nu se poate lăuda cu comorile oferite de către Mama Natură, ea îşi iubeşte corpul aşa cum e şi încearcă pe cât posibil să şi-l menţină ferm şi sănătos.

RomaniaTV.net
09 dec. 2014, 10:03
Alexandra Stan spune „NU” operaţiilor estetice

După ce piesele ei au fost săptămâni la rând în topurile muzicale şi după ce a avut parte de nefericitul incident cu fostul său impresar, Marcel Prodan, acum Alexandra Stan are o priză şi mai mare la public.

Dorian Popa confirmă relaţia cu Alexandra Stan!

Pentru că artista nu a vorbit de multe ori despre viaţa şi secretele ei, acum Alexandra Stan doreşte să îşi dezvăluie mai mult viaţa. Recent, artista a acordat un interviu pentru cei de la Libertatea, în care a recunoscut că nu va apela niciodată la operaţiile estetice, cu toate că nu mereu este mândră de ceea ce deţine.

„Nu mă tentează să am silicoane deloc! Îmi pare rău să zic asta, ştiu că multă lume preferă chestia asta şi ştiu că îmi voi face o groază de duşmani pentru ceea ce urmează să spun: nu aş pune niciodată un corp străin, un plastic, în corpul meu, doar ca să arăt mai bine, pentru că nu mă accept pe mine aşa cum sunt.

Eu mă accept aşa cum sunt, nimeni nu este perfect. Şi eu am defecte! Dar trebuie să te accepţi aşa cum eşti, nu să îţi modifici corpul. Dacă aş avea nevoie, la un moment dat, şi aş fi plină de riduri, să zicem că aş apela la injecţii cu botox. Dar şi aşa mi se pare mult. Ştii, eu nu sunt cu chestiile artificiale, eu nu beau sucuri, nu iau pastile… îmi place să trăiesc cât mai natural. Nici carne nu prea mănânc, poate doar peşte”, a declarat Alexandra Stan.

Citeşte şi  Alexandra Stan vorbeşte despre un iubit misterios