Alexandru Arşinel, din nou pe scenă, la 81 de ani. Evenimentul va avea loc în Herăstrău: „Un Teatru care îşi respectă vedetele!”

Alexandru Arşinel este unul dintre cei mai valori actori ai României, care, din fericire, trăieşte. Deşi se află la o vârstă venerabilă, 81 de ani, actorul va reveni pe scenă weekend-ul ce urmează, urmând să ţină o reprezentaţie pe scena Grădinii de Vară Herăstrău.

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 09:10
Alexandru Arşinel, din nou pe scenă, la 81 de ani. Evenimentul va avea loc în Herăstrău: „Un Teatru care îşi respectă vedetele!”

Un Teatru care se respecta isi respecta Vedetele! 

Anul trecut, impreuna cu domnul Vasile, am organizat o Gala Aniversara, in care domnul Arsinel a primit admiratia si aplauzele noastre! Sambata,11 iulie, il puteti aplauda si dumneavoastra! Gradina de Vara Herastrau, ora 20.00.

„Cu Masca sau fara Masca, Oamenii vor sa Zambeasca! „, un spectacol al bucuriei de a ne reîntâlni cu publicul nostru…”, au anunțat reprezentanții teatrului ”Constantin Tănase”. 

Citește și: Actorul Alexandru Arşinel, afectat de coronavirus: Sunt afectat. Este extrem de trist

Actorul Alexandru Arşinel, suferă de diabet

Actorul suferă de diabet și din această cauză este extrem de atent la ceea ce mănâncă în această perioadă. ”Mâncăm şi cumpărăm la fel ca înainte. Mai o mămăliguţă cu lapte, un grătar, un peşte. Noi avem multe conserve de bulion încă de vara trecută. Sora mea de la Dolhasca ne-a trimis tot felul de dulceţuri gustoase. Din păcate, trebuie să am grijă la dulciuri, din cauza diabetului” , a mărturisit Alexandru Arșinel.

Actorul a mărturisit că în această perioadă îi lipsește scene, dar și să facă oamenii să râdă. Acesta repeta textele și atunci când stă în casă.

În perioada asta îmi lipseşte scena, îmi lipseşte să îi fac pe oameni să râdă. Chiar dacă stăm acasă, mai stând la o masă, mai stând în sufragerie, ţi se întâmplă să mai repeţi un text, să îţi vină în minte replici. Există iubire în orice formă, ataşament şi sentimente, şi nu ai cum să te detaşezi de pasiunile cu care ai crescut” , a declarat actorul.