Alexandru Arşinel se recupereză greu. Anunţul a fost făcut de fiul marelui actor

Fiul său, Cristian Arșinel, a vorbit despre momentul în care tatăl său se va întoarce pe scenă să interpreteze din nou.

28 mai 2022, 08:54
Alexandru Arşinel se recupereză greu. Anunţul a fost făcut de fiul marelui actor

Alexandru Arşinel dă semne de revenire privind starea sa de sănătate. După ce a suferit o operație pe cord și un transplant de rinichi, actorul își dorește să revină pe scena teatrului. Fiul artistului a anunțat de când se va întoarce tatăl său pe scenă.

Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital din cauza problemelor de sănătate. Cum se simte îndrăgitul actor

Alexandru Arșinel este unul dintre cel mai iubiți actori ce a încântat generații întregi prin rolurile sale jucate. De abia așteaptă să revină pe scenă în fața publicului său numeros. În vârstă de 82 de ani, actorul se află în perioada de refacere după intervențiile suferite și speră să se încheie totul cu bine.

Alexandru Arșinel trece prin clipe de groază în acest moment. Medic: „Nu este bine deloc!”
Fiul său, Cristian Arșinel, a vorbit despre momentul în care tatăl său se va întoarce pe scenă să interpreteze din nou. După discuțiile cu medicii s-a stabilit că în perioada verii are nevoie de o pauză, iar din toamnă începe treaba.

„Tata este mai bine, dar mai așteptăm un pic până revine pe scenă, nu cred că vara aceasta, poate, din toamnă!”, a spus fiul actorului, Cristian Arșinel pentru Ego.ro. 

La începutul lunii, artistul și-a făcut un nou control la spital. Apropiații lui Alexandru Arșinel au declarat că el obosește foarte repede și are nevoie de ajutor pentru a respira. Există posibilitatea de a face o nouă operație, dar, din cauza vârstei înaintate, lucrurile se pot complica.

Cine este Darius Mabda, câștigătorul Românii au Talent 2022. Sacrificiul pe care făcut pentru dans
„Este foarte obosit, oboseşte de la câţiva paşi, motiv pentru care este ajutat să meargă la toaletă sau este dus cu căruciorul. Este ajutat să respire cu masca de oxigen. Poate să respire şi singur, dar este ajutat pentru a-şi oxigena plămânii mai uşor. Din păcate, nu este exclusă o nouă intervenţie chirurgicală pe cord deschis, dar este ultima variantă existentă. Motivul este că, din cauza vârstei înaintate, şansele unei complicaţii pe masa de operaţie sunt imense.”, au declarau apropiații actorului.

Alexandru Arșinel a rămas cu sechele în urma multiplelor probleme de sănătate pe care le-a avut de-a lungul timpului. Anul trecut s-a infectat cu coronavirus și a trecut prin două intervenții chirurgicale pe cord, iar acum câțiva ani a suferit un transplant renal. Artistul are și probleme mari la picioare și mărturisește că mersul a devenit un calvar! „Îmi este greu să mă deplasez. Am o durere a masei musculare. Mă dor picioarele mai ales. Îmi este greu să merg, sper să treacă. Am angajat pe cineva care mă ajută, vin copiii mei care se ocupă zilnic de mine și de soția mea”, a mai declarat Alexandru Arșinel.

Citește și Drama uriașă prin care trece Alexandru Arşinel. Decizie radicală luată de marele artist din cauza problemelor medicale