Alexandru Arșinel: „Toată familia fiului meu cel mare a avut Covid”

Alexandru Arșinel (82 de ani) a dezvăluit că nici familia sa nu a fost ocolită de Covid-19. Artistul a făcut mărturisiri emoționante despre soția sa, grav bolnavă, dar are o reacție furibundă și la adresa celor care îl acuză că are o pensie uriașă.

26 mart. 2021, 15:02
Alexandru Arșinel: „Toată familia fiului meu cel mare a avut Covid”

Alexandru Arșinel (82 de ani) a dezvăluit că nici familia sa nu a fost ocolită de Covid-19. Alexandru Arșinel și soția sa, Marinela, care este imobilizată la pat, fiind complet paralizată, au făcut și vaccinul pentru a fi protejați. „Sunt bișinor, m-a ferit Dumnezeu cu pandemia asta. M-am vaccinat. Doctorii, care merg acasă să facă vaccinul la persoanele cu handicap, au zis sa facă la toată familia. Soția mea este complet paralizată, în afară de mâna dreaptă. I-au făcut și ei, mi-au făcut și mie. Și eu am handicap de gradul doi. Ne împotrivim cum putem acestei jigodii de virus, care a fost aruncat în aer. Familia lui Bogdan, băiatul meu cel mare, a fost atacată toată de Covid”, a spus Alexandru Arşinel la Prima TV.

Alexandru Arșinel: „Toată familia fiului meu cel mare a avut Covid”

Marinela, soția lui Alexandru Arșinel, a rămas paralizată în urma unui accident petrecut în urmă cu patru ani și jumătate. „Soția mea are certificat de handicap. Și eu am certificat de handicap de când am făcut transplantul. E pe o linie de rezistență, de autoîncurajare. Cu toții suntem în jurul ei. Suntem o familie care avem motive să ne bucurăm că trăim”, a mai declarat actorul.

Alexandru Arşinel a ajuns să vândă legume în piaţă la 81 de ani! Marele actor îşi riscă viaţa în plină pandemie de COVID

Alexandru Arșinel a fost de multe ori pus la zid din pricina pensiei uriașe pe care o încasează de la stat, care se ridică la 8.936 lei pe lună. În ceea ce priveşte bunurile imobiliare, Arșinel deține un apartament de 225 metri pătrați în București și două case de vacanță, la Sinaia și Crevedia. De asemenea, actorul are patru terenuri, dar şi o treime din casa părintească de la Dolhasca: „S-a format un grup de persoane care trăiesc din treaba asta. M-a omorat pe mine și pe Florin Piersic. Am 82 de ani și am obținut o indemnizație de merit si o pensie după 70 de ani de muncă. Dacă mă justific, înseamnă că mă simt vinovat. Bă, dar e pensia mea, ce, m-am dus să îi plătesc pe ăia să-mi facă pensia mai mare? Dacă ar fi să mă supăr și să intervin la modul legal, le-aș cere despăgubiri de milioane. Induc lumea în eroare, creează o falsă imagine a mea. Cei care ne poartă de grijă sunt născuți cu suflet de jogodii! Nu vine nimeni să facă pomană cu penisiile în România, bă, tâmpiților!”.