Alexandru Ciucu, prima reacție după ce judecătorii au decis cu cine rămân fetele lui și ale Alinei Sorescu: „E o decizie în beneficiul fetițelor noastre”

Alexandru Ciucu a avut o primă reacție după victoria obținută în procesul cu Alina Sorescu, în care instanța a luat decizia ca fetele lor să locuiască o săptămână la mamă și una la tată.

17 mart. 2023, 17:26
Alexandru Ciucu, prima reacție după ce judecătorii au decis cu cine rămân fetele lui și ale Alinei Sorescu: „E o decizie în beneficiul fetițelor noastre”

Alina Sorescu și-a exprimat nemulțumirea vizavi de hotărârea instanței, în timp ce Alexandru Ciucu e foarte fericit că va avea același timp pe care îl va petrece cu fiicele sale precum mama lor. Judecătorii au decis că Raisa și Carolina vor locui o săptămână cu ea, una la el.

„Mă bucur de această hotărâre, pentru că îmi iubesc mult copiii. Cred că este o decizie în beneficiul fetițelor noastre. Alte declarații nu mai doresc să fac pe această temă”, a spus Alexandru Ciucu pentru Cancan.

Citește și Alina Sorescu se teme că va pierde custodia fiicelor în favoarea lui Alexandru Ciucu. Declaraţii de ultimă oră înaintea procesului de divorţ

Întrebat cât de deschis este în fața ideii de a se recăsători, Alexandru Ciucu afirmat: „Recăsătoria nu e un subiect la care să mă gândesc acum. Mă concentrez la ce e mai bine pentru copii”.

Designerul a vorbit și despre relația cu fiicele sale și a spus că Raisa și Carolina au talent pe plan vestimentar, lucru care îl face să creadă că sunt șanse să îi calce pe urme.

„Au talent în plan vestimentar, fiind foarte iscusite în alegerea ținutelor, asortarea culorilor și a accesoriilor, atât pentru ele, cât și pentru păpuși. Când se mai rupe sau strica vreo hăinuță de păpușă îmi cer ajutorul și o cos sau o repar eu.”

Alexandru Ciucu a dezvăluit că e pregătit să petreacă cât mai mult timp cu fetițele lui. Designerul spune că intră și în bucătărie pentru ele și le gătește ce le place lor. Le face mereu toate poftele și are grijă să nu le lipsească nimic. Și când vine vorba de haine se ocupă să le creeze fetelor articole vestimentare personalizate.

„Sigur că da, petrec timp și-n bucătărie. Am făcut pizza, mucenici, supă de pui strecurată și alte mâncăruri care le plac lor. Le fac hăinuțe doar fetițelor mele, dar nu mă gândesc să dezvolt o linie vestimentară pentru copii. Îmi face mare plăcere să le surprind când avem o zi de naștere, un eveniment”.

Citește și Alina Sorescu rupe tăcerea după divorţul de Alexandru Ciucu: „Situația e departe de a se fi terminat. Treburile acestea sunt așa infantile”. Cine e bărbatul care îi alină suferinţele