Alexandru Cumpănaşu, ameninţat cu moartea de un interlop din clanul Duduianu într-un magazin. „Îi cer demisia lui Vela”

Alexandru Cumpănaşu, care a candidat la alegerile prezidenţiale, a declarat, joi, că a fost ameninţat cu moartea într-un magazin din Capitală. Unchiul Alexandrei Măceşanu crede că agresorul ar face parte din clanul Duduianu, individ care a fugit de la faţa locului. Mai mult, Cumpănaşu îi cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, pe motiv că poliţiştii au intervenit la faţa locului în aproape 30 de minute. 

RomaniaTV.net
13 aug. 2020, 12:43
Alexandru Cumpănaşu, ameninţat cu moartea de un interlop din clanul Duduianu într-un magazin. „Îi cer demisia lui Vela”

Alexandru Cumpănaşu susţine că a fost vorba despre o altercaţie „destul de serioasă” care a avut loc sub privirile angajaţilor magazinului pe care îi acuză că nu au intervenit să oprească scandalul.

„M-a ameninţat pe mine şi pe soţia mea cu moartea. Bănuiesc că e din clanul Duduienilor pentru că de ei m-am luat în ultimele patru zile, dar nu pot să ştiu cu siguranţă”, a afirmat Cumpănaşu, în direct, la România TV.

Unchiul Alexandrei Măceşanu, adolescenta care ar fi fost răpită, violată şi ucisă de Gheorghe Dincă în Caracal, a povestit că a sunat la 112, iar în acel moment agresorul a fugit.

„Când am început să sun la 112, a plecat şi a fugit de acolo. Poliţia a venit după aproape 20 de minute. E impardonabil din punctul meu de vedere când îţi este viaţa pusă în pericol ţie şi familiei tale”, a menţionat Cumpănaşu.

Alexandru Cumpănaşu a precizat că le va solicita autorităţilor înregistrarea apelului de la 112 „în care au fost surprinse o parte dintre ameninţările la adresa mea şi lucrurile care s-au desfăşurat în acel supermarket, fiindcă a fost şi înăuntru şi afară”.

„E treaba Poliţiei să ceară imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a putea să localizeze acel individ.

Îi cer demisia oficial lui Marcel Vela. Marcel Vela a avut de la mine plângere faţă de ameninţările la adresa familiei mele mai bine de un an”, a afirmat Cumpănaşu.

Prezent la dezbaterea de la România TV, Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Poliţiştilor (SNPPC), i-a spus lui Cumpănaşu că are la dispoziţie 90 de zile pentru a depune o plângere pentru ameninţare.

Acuzaţii de sabotaj după descinderile la clanul Duduienilor. Mascaţii au intrat iniţial în casa unui coleg de la trupele speciale