Alexandru Cumpănaşu, clip oficial de campanie bazat pe „Cazul Caracal”. Reacţii dure pe internet: „Eşti o lepră umană!” VIDEO

Alexandru Cumpănașu și-a lansat clipul oficial de campanie, care conține imagini cu Alexandra Măceşanu, mama acesteia şi casa lui Gheorghe Dincă, Din video nu lipsesc Alexandru Cumpănașu și soția lui.

18 oct. 2019, 16:34
Alexandru Cumpănaşu, clip oficial de campanie bazat pe „Cazul Caracal”. Reacţii dure pe internet: „Eşti o lepră umană!” VIDEO

Clipul video nu a fost bine primit de utilizatorii YouTube. Aceștia l-au criticat pe Alexandru Cumpănașu penru faptul că se leagă de tragedia din Caracal pentru a avea mai multe vizualizări și șanse la alegerile prezidenţiale.

Alexandru Cumpănaşu, verificat de DNA la contractele pe bani publici

„Nimeni nu s-a mai catarat in Romania pe un cadavru asa cum face jegul asta uman. Nici Dan Diaconescu nu a mers pana acolo incat sa exploteze drama propriei lui familii pentru interesele personale. Cumpanasule, esti o lepra umana!”, „Ultima scursura umana, care insista sa-si faca campanie pe spatele unei tragedii”, „Mda… Se folosește de cazul Caracal pentru campania sa electorală… frumos…”, „Un spot pe masura lui Cumpanasu: ridicol maxim”, au fost câteva dintre comentariile internauților care au urmărit clipul video al lui Alexandru Cumpănaşu.