Alexandru Cumpănaşu, detalii şocante din cazul Caracal: Statul nu le-a căutat pe fete. Este falsă ştirea că sunt căutate

Alexandru Cumpănaşu a declarat la România TV faptul că Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu nu au fost căutate de către autorităţi. Mai mult decât atât, unchiul Alexandrei susţine că singurul demers făcut de DIICOT a fost să întrebe dacă Dincă are cazier în Italia.

RomaniaTV.net
26 mai 2020, 20:11
Alexandru Cumpănaşu, detalii şocante din cazul Caracal: Statul nu le-a căutat pe fete. Este falsă ştirea că sunt căutate

„Este falsa ştirea că sunt căutate, în Spania nu figurau ca dispărute, în Italia iar nu erau deloc. Nu figurau căutate sau dispărute, statul nu a căutat niciodată pe niciuna. Singurul demers făcut de DIICOT a fost să întrebe dacă Dinca are cazier în Italia” , a declarat Alexandru Cumpănaşu la România TV.

Citeşte şi: Alexandru Cumpănaşu a răbufnit: „Am avut dreptate, Dincă NU a omorât-o pe Alexandra”

Alexandru Cumpănaşu consideră că inacceptabil faptul că nicio autoritate a statului nu a luat măsuri după ce Dincă a declarat că nu a comis crimele, dar şi după ce a numit mai multe nume de poliţişti în instanţă.

„Nu poţi să nu te întrebi azi, după ce acest imbecil cum e el, după ce a făcut mărturisi, după ce a spus în sala de judecată că nu a omorât fetele sau că a fost forţată. Este inacceptabil că nicio autoritate a statului, un presupus criminal vine în sala de judecată, presupus criminal acuzat spune că nu a comis crimele. Este ceva greu, dincolo de orice imaginaţie că nicio instituţie nu s-a sesizat că a acuzat poliţişti şi procuri” , susţine Cumpănaşu.

Citeşte şi: Alexandru Cumpănaşu a luat foc! Răsturnare de situaţie la CARACAL: s-a întâmplat în MARE SECRET

„Oricine de pe lumea asta, în orice ţară îl lua şi îl întreba ce ai făcut cu ele. Nu să aşteptăm dacă se aprobă excepţiile, fraţilor avem unul care a zis că le-a omorat si e singura proba, restul nu există. Nimeni din ţară, parcă nu există ce a spus Dincă în instanţa” , a adăugat unchiul Alexandrei.