Alexandru Cumpănaşu a luat foc! Răsturnare de situaţie la CARACAL: s-a întâmplat în MARE SECRET

Alexandru Cumpănașu a postat un mesaj dur pe Facebook, după ce fostul șef al Poliției Olt a fost repus în funcție. Nicolae Alexe a primit câștig de cauză și a obținut suspendarea dispoziției prin care a fost destituit ca urmare a cazului Caracal.

12 mai 2020, 14:41
Alexandru Cumpănaşu a luat foc! Răsturnare de situaţie la CARACAL: s-a întâmplat în MARE SECRET

Nicolae Alexe a fost destituit după ce a fost acuzat de legături cu lumea interlopă din Caracal, dar a câştigat procesul şi a fost repus în funcţie.

„Admite cererea si dispune suspendarea executarii dispozitiei de destituire nr. 1242/04.02.2020 si a dispozitiei nr. 2400/16.03.2020, emise de IGPR pana la solutionarea definitiva a cauzei. Cu recurs in cinci zile de la comunicare”, este solutia pe scurt, postată pe site-ul Tribunalului Olt.

Cumpănaşu anunţă BOMBA din dosarul Caracal: „Alexandra nu e moartă, vom contesta actul de deces”

„Sistemul a decis: umilirea până la capăt pentru mine și familia mea: Nicolae Alexe a fost repus în funcție‼️ Fostul șef al Poliției Olt care a coordonat operațiunea de „salvare” a Alexandrei‼️Același Alexe care a apelat la interlopi pentru localizarea ÎNGERULUI nostru‼️Sistemul s-a regenerat și TOȚI cei sancționați sau demiși au fost REPUSI în funcție și din Decembrie a început operațiunea de răzbunare și hărțuire a Sistemului față familia mea‼️ Teo și Nelu sunt pur și simplu distruși. În cursul zilei de azi sau mâine vom anunța ce măsuri vom lua față de această decizie a instanței de repunere in funcție a CALAILOR Alexandrei‼️Mesajul este simplu: NIMENI nu mai are voie să se lupte cu SISTEMUL‼️Tarlaua de sclavi NU are drepturi‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Detalii şocante în cazul Caracal. Gheorghe Dincă ar fi ţinut permanent legătura cu un poliţist din cadrul IGPR

Nicolae Alexe ar fi apelat la Remus Rădoi, zis „Codiță”, unul dintre cei mai temuți oameni din județ. Conversațiile incredibile de pe WhatsApp dintre polițistul Alexe și „Codiță” au fost făcute publice. Poliția a oferit numerele de telefon ale suspectului și alte informații secrete către grupările populate de infractori. Remus Rădoi ar fi trimis poliția la două adrese false ale rivalilor din clanul Oacă. În același timp, clanul Oacă cunoștea și el toate mișcările poliției, fiind prieten cu șefii poliției din Caracal!