Alexandru Cumpănaşu se foloseşte de drama din Caracal pentru a promova televiziunea din sufragerie. Cum a început o emisiune

Alexandru Cumpănaşu a stat cu ochii închişi, în timp ce ţinea în mână fotografii cu Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, tinerele care au fost răpite, violate şi ucise de Gheorghe Dincă în Caracal. Din sufrageria transformată în studio de televiziune, Cumpănaşu a lansat atacuri dure la adresa anchetatorilor care instrumentează cazul crimelor din Caracal.

RomaniaTV.net
10 feb. 2020, 09:51
Alexandru Cumpănaşu se foloseşte de drama din Caracal pentru a promova televiziunea din sufragerie. Cum a început o emisiune

Timp de aproape un minut, Alexandru Cumpănaşu nu a scos niciun cuvânt şi a stat cu ochii închişi, în timp ce arăta fotografii cu Alexandra Măceşanu, nepoata sa pe care Gheorghe Dincă a susţinut că a violat-o şi ucis-o, trupul acesteia fiind ulterior incendiat într-un butoi din gospodăria mecanicului din Caracal. Acelaşi lucru l-a făcut şi cu o poză cu Luiza Melencu, o altă victimă a bărbatului de 66 de ani.

Cumpănaşu şi-a deschis televiziune online în sufragerie. Şi-a instalat o tablă pe care a prins cu ajutorul clipsurilor imagini ale victimelor lui Gheorghe Dincă, precum şi ale anchetatorilor implicaţi în ancheta din Caracal.

La un moment dat, concentrarea i-a jucat feste unchiului Alexandrei Măceşanu atunci când a vrut să arate imaginea procurorului Cristian Popescu. A încercat să prindă poza imprimată pe o coală A4, însă a renunţat după ce a scăpat-o de mai multe ori pe jos.

Mai apoi, a ascultat o melodie a trupei Volaj despre care a mărturisit că nu ştie dacă a fost compusă pentru Alexandra sau Luiza, „dar se potriveşte al dracului de bine”.

„Pe 15 februarie, ne întâlnim în protest la Caracal, în faţa Primăriei. Acolo, unde e bordelul ăla, în faţa Primăriei, unde e bordelul, unde e Codiţă şi păzea fetele”, a spus Alexandru Cumpănaşu.

Cumpănaşu a spus că el va face „rechizitoriul instituţiilor statului român care ne-a răpit libertatea şi viaţa acestor copii”. În încercarea de a reface cronologia cazului Caracal, el a încurcat, însă, firul evenimentelor.

„Pe 24 aprilie, aşa cum spuneam, pe 24 iunie, mă scuzaţi Alexandra dispare. La ora 10, Teodora, mama Alexandrei, este sunată de către Dincă. La ora 12, pe 25…. Mă scuzaţi… Pe 24 dispare, pe 25 este sunată a doua zi de derbedeul de Dincă”, a spus Cumpănaşu.