Alexandru Cumpănaşu riscă puşcăria! DNA l-a trimis în judecată pentru fapte grave!

Alexandru Cumpănașu a fost trimis în judecată pentru fapte de corupție, conform portalului instanțelor din România. Fostul candidat la elegerile prezidenţiale este acuzat de procurorii DNA Constanța că a mințit în privința studiilor superioare atunci când a aplicat pentru un post de expert într-un proiect european al SNSPA.

14 dec. 2022, 15:32
Alexandru Cumpănaşu riscă puşcăria! DNA l-a trimis în judecată pentru fapte grave!
Alexandru Cumpănaşu, trimis în judecată pentru corupţie. Ce acuzaţii grave îi aduce DNA

Alexandru Cumpănaşu, trimis în judecată pentru corupţie. DNA Constanța îl acuză pe preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României că a mințit în privința studiilor superioare când a aplicat pentru un post de expert într-un proiect european al SNSPA, scrie G4Media.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă reacționează la acuzațiile grave ce-l vizează pe Alexandru Cumpănaşu: „Va plăti cu ani grei de închisoare”

Procurorii susţin că Alexandru Cumpănaşu ar fi minţit că are studii superioare atunci când a aplicat pentru postul de expert în cadrul proiectului „Consolidarea cadrului pentru creșterea calității serviciilor publice și sprijinirea dezvoltării la nivel local”, implementat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Direcția pentru Descentralizarea Administrației Publice, în parteneriat cu SNSPA.

Citeşte şi: Punctul Culminant la România TV: Dialog furtunos între Victor Ciutacu şi Alexandru Cumpănaşu: „I-auzi, mă! Hai că ne întâlnim în instanța de judecată”

Potrivit declarației de avere semnate cu ocazia candidaturii la prezidențiale, Alexandru Cumpănașu a primit un salariu peste 5.500 lei pe lună de la SNSPA în 2018 și alți 4.900 lei pe lună de la Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării, deși nu are studiile superioare necesare ocupării poziţiilor respective!