Alexandru, fiul Laviniei Pîrva şi al lui Ştefan Bănică Jr, a împlinit un an. Ce cadouri a primit de la cei doi artişti

Alexandru, fiul Laviniei Pîrva şi al lui Ştefan Bănică Jr, a împlinit un an, iar familia micuţului l-a sărbătorit cum se cuvine, primind multe cadouri.

RomaniaTV.net
15 mai 2020, 09:08

Astăzi împlinești un an de când ai venit pe acest pământ. Universul meu s-a schimbat. A devenit mult mai colorat și mai pur, mult mai viu și mai autentic. Viata acum este diferită. Vara are alt miros, iarna altă valoare și întreaga viața alt sens.

Citeşte şi: Lavinia Pîrva rupe tăcerea după ce s-a spus că Ştefan Bănică Jr. este agresiv: „Este foarte greu, foarte complicat”

Ador diminețile in care îmi zâmbesti cu cei doi dintisori de iepuraș, ador fiecare zi pentru ca ma surprinzi spunând sau făcând ceva nou. Ador serile cu tine, ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate! Ador viața alături de tine! La mulți ani, suflet curat și îti multumim ca ne-ai ales pe noi sa-ți fim părinți! Te iubim! Mama și Tata, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram.

Alexandru a primit un urs uriaș, însoțit de multe baloane și un tort deosebit, ornat cu personaje din desene animate.

Ștefan Bănică spunea, înainte de nașterea fiului său, că va fi greu la început, dar consolare îi e gândul că a mai trecut de două ori prin această experiență.

Va fi greu la început cu cel mic, dar am ajutor de nădejde în copiii mei. Am un pic de experinţă cu cei doi copii (Radu Ştefan şi Ana Violeta – n.r.), în rest, e ca la început. Îmi place să vorbesc despre ce îmi e drag, dar nu intru în detalii nu pentru că aş fi secretos, ci doar pentru că e dreptul meu„, povestea Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva şi-a pus SILICOANE şi face ravagii cu NOUL BUST

Lavinia Pîrva a stat o perioadă departe de showbiz, pentru creșterea copilului său și al lui Ștefan Bănică, dar acum, pentru a-și recăpăta complet încrederea în sine, a recurs la bisturiul medicului estetician.

Lavinia Pîrva a slăbit considerabil, apoi a recurs și la medicul estetician. Vedeta și-a făcut o mărire de buze şi și-a pus și silicoane.

Citeşte şi: Lavinia Pîrva, surprinsă într-un parc împreună fiul ei. Cum arată la nici două luni de la naştere FOTO

Soția lui Ștefan Bănică a făcut și un anunț referitor la intervențiile estetice la care aceasta ar fi recurs pe contul ei de Instagram.

În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică!

Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită!

Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!„, a scris Lavinia Pârva.


loading...