Alexandru Rafila dă de pământ cu autorităţile: „Vor să bage frica în părinţi ca să nu-şi mai trimită copiii la şcoală. Se încearcă deturnarea atenţiei publice de la incompetenţă, de la lipsa de asumare”

Profesorul Rafila este de părere că autorităţile încearcă să sperie părinţii invocând cazurile grave de coronavirus la copii, astfel încât părinţii să nu-şi mai trimită copiii la şcoală sau la alte activităţi.

23 sept. 2021, 21:25
Alexandru Rafila dă de pământ cu autorităţile: „Vor să bage frica în părinţi ca să nu-şi mai trimită copiii la şcoală. Se încearcă deturnarea atenţiei publice de la incompetenţă, de la lipsa de asumare”

Alexandru Rafila a declarat, în emisiunea Punctul culminant, că autorităţile încearcă, astfel, să-şi ascundă incompetenţa, nefiind capabile să asigură măsuri de siguranţă în şcoli sau la locurile de desfăşurare a altor activităţi specifice copiilor, cum ar fi locuri de joacă, săli de sport etc.

Persoanele care ajung la Terapie Intensivă, deşi sunt avccinate sunt persoane care, din cauza stării de sănătate, nu prea au reacţionat la vaccin. Vaccinul nu este perfect.

Dacă sunt oameni de 75, 80, 85 de ani, acolo nu merg lucrurile aşa de bine. Asta e soluţia, nu pot pleda pentru altă soluţie, că nu există o altă. Nevaccinarea nu e o soluţie.

Citeste si Medic român, mărturii despre pacienţii vaccinaţi cu doza 3: Nu au avut reacţii adverse. Nici măcar pe cele de la dozele anterioare

Noi trăim în tot felul de scenarii. Zilele trecute apăruse informaţia că copiii între 6-12 ani trebuie să fie testaţi ca să aibă acces la înot, la cofetărie etc. Au schimbat-o de dimineaţă, chestiunea asta face parte dintr-un proiect mai larg. Am ajuns să ne reglăm impotenţa de a face lucrurile aşa cum trebuie folosind copiii. Primul semnal: au început să apară oameni care să spună că sun spitalele pline de copii.

Cifrele i-au contrazis dur. Şi în rândul tinerilor există cu diverse afecţiuni, care nu răspund bine la infecţie, nu produc anticorpi, fac forme grave. Se doreşte ca părinţii să fie speriaţi de această chestiune şi să spună: Nu îmi las copiii la şcoală.

Al doilea semnal: S-a vorbit despre testarea copiilor între 6 şi 12 ani. De dimineaţă au modificat toate aceste lucruri care împiedicau copiii să trăiască o viaţă normală. 

A existat un proiect care să ducă la distrugerea acestei generaţii. Nebunia asta e fundamentată de incapacitatea autorităţilor de a-şi face treaba. Nu s-au făcut şi au zis lasă că speriem părinţii că fac copiii forme grave. Părinţii au fost subiectul unei manipulări. 

Se încearcă această rostogolire, deturnarea atenţiei publice de la incompetenţă, lipsă de asumare către frica părinţilor de a-şi duce copiii la şcoală sau la orice activitate.

Citeste si România va deveni focarul Covid-19 al Europei. Nelu Tătaru avertizează: UE va impune restricții

Există oameni în vârstă care nu mai răspund la stimulii imunologici. Nu este imposibil, dar este foarte rar„, a explicat profesorul Rafila.