Alianţă BOMBĂ după europarlamentare! PNL ar putea schimba macazul peste câteva luni

Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Vâlcea, Romulus Bulacu, a declarat miercuri, că după alegerile europarlamentare ar putea fi gândită o strategie de alianţe de dreapta care să includă şi Partidul Naţional Liberal, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
19 feb. 2014, 08:23
Alianţă BOMBĂ după europarlamentare! PNL ar putea schimba macazul peste câteva luni

‘Acum, în perioada imediat următoare, strategia PDL este de a merge singuri la alegeri, pentru a confirma că suntem un partid cu o anumită viziune şi care implicit însemnăm politic la nivel european, în cadrul familiei popularilor europeni. După alegerile europarlamentare este nevoie însă de o strategie de alianţe pentru reunificarea dreptei care să se opună stângii pesediste. În acest sens, evident strategia include PNL, dar după ce PNL îşi asumă guvernarea USL ca pe un eşec’, a declarat Bulacu.

PDL-istul a mai comentat că ‘jocul de şah‘ care se practică în acest moment în USL nu este spre beneficiul României.

‘Toţi comentatorii politici vorbesc doar de jocul de şah care se practică acum în USL, cine dă şah la cine, asta nu este o idee genială, având în vedere că în ministerele vitale interne, economie, finanţe nu este niciun titular. PDL nu priveşte acest spectacol televizat din USL’, a mai spus democrat-liberalul vâlcean.