Alimente care te ajută să trăieşti mai mult

Hippocrate, părintele medicinei, a spus o dată: „Alimentele să fie medicamente şi medicamentele să fie alimente”. El a fost primul om care a susţinut că bolile nu erau cauzate de superstiţie sau zei, ci mai degrabă de dietă, stil de viaţă şi factori de mediu.

RomaniaTV.net
12 ian. 2014, 06:25
Alimente care te ajută să trăieşti mai mult

Intr-o perioada in care oamenii nu cunosteau prea multe despre anatomie (disectia era considerata tabu), Hipocrate avea mare succes in vindecarea afectiunilor prin ajutarea organismului uman sa accelereze puterile de autovindecare.

Iata o lista de super-alimente, fiecare dintre acestea posedand cobinatii unice de vitamine si minerale de care organismul are nevoie pentru autovindecare, a lupta impotriva si a ramane sanatos, potrivit specialistilor site-ului wakeup-world.com.

Nu toate sunt alimente care sa se gaseasca in lanturile obisnuite de restaurante sau in minimarketurile de la coltul strazii, insa merita efortul sa le gasiti si cumparati si sa invatati cum sa le incorporati in dieta voastra.

Aceasta lista cuprinde numai 7 alimente, insa exista si alte alimente care merita sa se gaseasca aici. Lasati alimentele sa fie medicamete, chiar daca pe termen scurt sunt mai scumpe, pretul merita daca luam in calcul ca pot tine cancerul la distanta.

1. Napi

Contin carotenoide care protejeaza impotriva cancerului a bolilor de inima si a infectiilor. De asemenea, acestea mentin sanatatea ochilor. Napii sunt bogati in fibre si in vitamine precum vitamina K (ajuta la sanatatea oaselor), vitamina C, acid folic, vitamina B6, magneziu si potasiu. In plus, napii reduc nivelul colesterolului rau si sunt o sursa excelenta de calciu (protejeaza impotriva osteoporozei).

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.