Alimente care te vor ajuta să arzi grăsimile mai rapid şi să slăbeşti sigur

Exista femei care au o vorba: pe mine si apa ma ingrasa, chiar si aerul. Pentru ele, acest articol poate suna prea frumos sa fie adevarat. Lupta cu kilogramele in plus le-a rapuns si nu mai cred in minuni.

13 sept. 2013, 05:36
Alimente care te vor ajuta să arzi grăsimile mai rapid şi să slăbeşti sigur

Exista alimente care pot schimba metabolismul, pot declansa hormonii care elibereaza grasimea si toxinele. Totusi, pentru ca aceste alimente sa isi faca efectul sau sa conduca rapid catre efectul dorit, ele trebuie consumate in urma unei diete stricte si curate.

Varza. Varza este un aliment cu o putere nutritiva de nedescris, suprima pofta de mancare si curata toxinele din organism.

Avocado. Avocado este un fruct care desi este bogat in grasimi, este arzatorul principal al grasimii rele din corpul nostru. Acesta elibereaza hormonii care ajuta la arderea grasimilor, stimuleaza metabolismul prin protejarea partii producatoare de energie si ai radicalilor liberi.

Broccoli. Broccoli stimuleaza enzima care „stimuleaza” celulelele de grasime, pentru arderea lor. Este o legume foarte sanatoasa, bogata in vitamine si foarte usor de gatit.

Ulei de cocos. Uleiul de cocos este bogat in grasimi saturate. Gratie continutului ridicat de acid lauric este foarte benefic pentru organism. Acesta ajuta foarte mult la slabit!

Scortisoara. Acest condiment aromat ajuta glucoza sa se mute mai repede in depozitul nostrum de grasimi, astfel insulina sta prin zona mult mai putin. Totusi este necesara consumarea a cel putin un sfert de lingurita pentru a ne bucura de beneficiile ei.

Citeste mai mult pe lyla.ro