Alimente răcoritoare care te ajută să slăbeşti. Spune adio kilogramelor în plus

Vara este anotimpul perfect pentru diete. În această perioadă, apetitul scade considerabil, iar gama de alimente uşoare, bogate în vitamine este foarte largă.

RomaniaTV.net
12 iun. 2014, 09:25
Alimente răcoritoare care te ajută să slăbeşti. Spune adio kilogramelor în plus

Iata cateva fructe si legume racoritoare, pe care trebuie sa le introduci in dieta in sezonul estival daca vrei sa spui adio kilogramelor in plus:

1. Pepenele verde

Pepenele verde contine putine calorii si este foarte bogat in apa. Este ideal pentru zilele toride de vara mai ales ca gustare intre mese. In plus, daca vrei sa pierzi in greutate cat mai usor, poti manca la una dintre mesele principale doar cateva felii de pepene verde. De asemenea, pepenele verde te apara de razele UV si stimuleaza productia de colagen.

Citeşte şi REŢETE DELICIOASE de SMOOTHIE. Cum îţi prepari băuturi sănătoase şi răcoritoare

2. Strugurii

Strugurii sunt foarte racoritori si o sursa bogata de antioxidanti. Acestia sunt folositi foarte des in curele de slabire, in special ca gustare. Asadar, nu ezita sa ii pui cat mai la indemana in frigider, mai ales in zilele caniculare.

3. Capsunele

Pe langa faptul ca sunt delicioase si foarte racoritoare, caspunele te ajuta sa scapi rapid de kilogramele in plus, datorita numarului mic de calorii. De asemenea, capsunele contin nutrienti si omega3 care ajuta la prevenirea aparitiei cancerului.

Citeşte şi Veselie într-o cană: Băutura miracol care te binedispune

4. Kiwi

Kiwi este unul dintre fructele indispensabile din meniu, mai ales in sezonul estival. Acesta poate fi o gustare zilnica perfecta si il poti combina foarte usor si cu alte fructe, daca vrei sa scapi rapid de kilogramele in plus.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.