Alimentele pe care Busu nu le mai consumă deloc: „Am slăbit deja 15 kilograme”. Ce dietă ține celebrul meteorolog la 61 de ani

Florin Busuioc, cunoscut drept Busu, se menține într-o formă fizică perfectă, după ce a renunțat șa o serie de alimente.

25 mai 2023, 14:12
Alimentele pe care Busu nu le mai consumă deloc: „Am slăbit deja 15 kilograme”. Ce dietă ține celebrul meteorolog la 61 de ani
Busu a fost nevoit să renunțe la unul dintre alimentele sale preferate

În trecut, Busu a fost afectat de niște probleme grave de sănătate, viața fiindu-i pusă în pericol. Celebrul meteorolog a reușit să treacă peste aceste momente grele, dar a fost nevoit să scape de câteva kilograme și să își schimbe stilul de viață.

„Încă nu arăt foarte bine, mai am de slăbit cam 15 kilograme, am slăbit deja 15, cu regim și cu niște proceduri de modelare corporală. Aceste proceduri nu neapărat că ajută la slăbit, dar se vede la centimetri, se vede că scad.

La micul dejun, atunci când îl mănânc, pentru că se întâmplă rar, eu mă trezesc la 5:30, dar când mănânc optez pentru un iaurt cu afine, zmeură, puțină nucă pisată și o linguriță de miere, se mai pune și ovăz, semințe de in, câteodată pun și chia”, a dezvăluit Busu la emisiunea Vorbește Lumea.

Citește și: Florin Busuioc circulă cu transportul în comun: „Merg cu tramvaiul, nu am niciun fel de problemă”

Celebrul meteorolog a fost nevoit să renunțe la câteva alimente definitiv.

„Nu mai mănânc mici, sosuri, paste, pâine. Mănânc doar o pâine fără gluten, care de fapt sunt crackersi. Eu mă simt puțin vinovat acum, pentru că de ziua mea am fost la un restaurant și am mâncat un biban de mare cu un sos și am mai mâncat și niște focaccia. De tort nu m-am atins, eu nu mănânc”, a adăugat acesta.

În trecut, acesta a uimit pe toată lumea cu recordul său personal, după ce a consumat un număr spectaculos de mici, care erau preferații săi.

„Dacă vorbiți de mâncat vă spun recordul meu la mici. La Brăila am mâncat 96 de mici la o masă. Ne-am dus trei băieți și am luat 150 de mici și am zis să ne dea și niște muștar. Am luat vreo 3 borcane de muștar. Băieții nu au putut să mănânce atât de mult, dar eu am mâncat eu 96 de mici”, povestea Busu în trecut.

Citește și: Florin Busuioc, dezvăluiri şocante. Câte pachete de ţigări fuma înainte să facă infarct

Acesta a renunțat și la fumat, viciu pe care l-a avut mulți ani.

„A fost fumatul, trei pachete pe zi, fumam cele mai tari țigări și oboseala. Eu aveam în perioada aia multe spectacole. Luam concediu de la Pro TV, plecam în ţară, acolo aveam toate spectacolele.

Aveam două spectacole la Deva, a doua zi două spectacole la Petroşani, care se terminau la 10 jumate şi plecam cu maşina spre Bucureşti la 23, 12 noaptea, ca să ajung la ştirile de dimineaţă, în direct. Nu puteam să dorm în mașină, pentru că stăteam în față să îl ţin de vorbă pe şofer, mai băgam şi ţigări… şi veneam terminat la știrile de dimineață, muci eram. Nici nu mai ajungeam acasă”, povestea el în cadrul unui podcast.