Alimentul care topeşte kilogramele garantat. Mihaela Bilic l-a dezvăluit: „Nu există cură de slăbire fără el”

Alimentul care topeşte kilogramele garantat. Persoanele care sunt la dietă sau vor să înceapă una trebuie să ştie că unul dintre alimentele care nu ar trebui să lipsească din meniul lor este proteina, mai exact carnea.

08 iun. 2022, 08:44
Alimentul care topeşte kilogramele garantat. Mihaela Bilic l-a dezvăluit: „Nu există cură de slăbire fără el”
Alimentul care topeşte kilogramele garantat

Alimentul care topeşte kilogramele garantat. Mihaela Bilic a vorbit pe pagina sa personală de Facebook despre beneficiile unuia dintre cele mai sănătoase și mai eficiente alimente din dieta noastră. Consumat zilnic, alimentul care topește kilogramele va aduce organismului și o serie de alte beneficii.

Alimentul care topeşte kilogramele garantat

Astfel, corpul hrănit sănătos și corespunzător, va reacționa și te va ajuta să scapi de greutatea corporală în plus. Medicul consideră că proteinele reprezintă nutrienții de bază de care organismul nostru are nevoie pentru a se păstra sănătos. Ele ajută la conturarea masei musculare, susțin imunitatea, produc hormoni și celule noi.

Nu există cură de slăbire fără carne la grătar. Nu există început de an fără o cură de slăbire.  Şi nu există cură de slăbire fără carne la grătar, produsul cel mai săţios şi mai eficient când vine vorba de “topirea” kilogramelor în plus. Deci carne să fie!” susține medicul nutriţionist Mihaela Bilic, pe pagina sa de Facebook.

Mihaela Bilic mai explică și cum ar trebui să arate o farfurie corectă din punct de vedere nutrițional şi ne sfătuiește să optăm întotdeauna pentru o salată alături de o bucată de carne la grătar sau de preparate din legume. Totuși, o dietă sănătoasă conține și carbohidrați, astfel că specialistul recomandă să includem pe farfuria noastră și alimente precum cartof, orez sau fasole boabe ori linte.

Citeşte şi: De ce e sănătos să mănâni zilnic castraveţi. Mihaela Bilic spune de ce este interzis să-i combini cu roşii

Ce se întâmplă dacă mănânci roşii zilnic

Roșiile se numără printre cele mai populare legume, apreciate de toată lumea. Conțin vitamina C și reprezintă un ingredient de bază în multe bucătării din întreaga lume.

Caracteristicile sale nutritive fac ca acest fruct sa ofere numeroase beneficii organismului. În plus, roșiile pot fi achiziționate pe tot parcursul anului din legume și supermarketuri, deși sunt recoltate în mod natural în lunile de vară , mai ales la sfârșitul acestui sezon.

Medicul nutriționist Mihaela Bilic explică de ce e mai ibne să mâncăm o felie de pâine la salata de roșii cu brânză. Este sezonul roșiilor și o salată de roșii cu brânză este o alegere excelentă în acest sezon. Medicul nutroționist Mihaela Bilic însă spune că o felie de pâine este binevenită la acest meniu.

La roșie nu avem porții. Fiind o legumă, chiar dacă ea e un fruct din punct de vedere botanic, nu avem nici măcar fructoză”, a spus Bilic. În ceea ce privește salata de roșii, medicul spune că poate fi o mâncare sănătoasă, dar depinde cât ulei și câtă brânză adăugăm în salată. Porția zilnică de ulei ar trebui să fie de doar două linguri pe zi, în timp ce porția zilnică de telemea ar trebui să fie între 70 și 100 de grame”, a spus Mihaela Bilic.