Alimentul de un leu care face minuni pentru sănătate. Este recomandat şi în curele de slăbire

Puţine persoane ştiu că oul, care costă doar un leu, face minuni pentru sănătate. Acesta te protejează de viroze şi te ajută să slăbeşti. Toţi nutriţioniştii îl recomandă.

26 mart. 2022, 10:34
Alimentul de un leu care face minuni pentru sănătate. Este recomandat şi în curele de slăbire

Alimentul de un leu care face minuni pentru sănătate. Este vorba despre banalul ou. Atât nutriţioniştii, cât şi medicii, ne recomandă să introducem oul în regimul alimentar.

Alimentul de un leu care face minuni pentru sănătate

Citeşte şi Băutura care se prepară în două minute şi rezolvă instant problemele de sănătate. Se bea în fiecarea dimineaţă, pe stomacul gol

Puţine persoane sunt conştiente de beneficiile pe care le are oul pentru sănătate. Acesta te ajută să ai o imunitate de fier și să îți protejezi organismul de viroze. De asemenea, nutriţioniştii recomandă oul în dietele pentru slăbit.

Fierte, poşate, omletă sau la cuptor, ouăle fac adevărate minuni pentru sănătate. Evită să foloseşti ulei în exces şi încearcă să le mănânci alături de legume. Așa obții imunitate în fața infecțiilor virale de sezon, dar îți menții și silueta, pentru că ouăle sunt foarte sățioase, au puține calorii și pot fi mâncate zilnic fără grija colesterolului, potrivit csid.ro. 

Top 10 alimente pentru imunitate

Supă de pui

– ajută la întărirea sistemului imunitar și la combaterea răcelilor.

Miere – are o mulţime de beneficii pentru organism. O linguriţă pe zi face minuni pentru sănătate.

Iaurt – reprezintă o sursă importantă de proteine, carbohidrați și grăsimi sănătoase. De asemenea, conține o mulțime de bacterii probiotice care ajută la protejarea sistemului imunitar.

Ouă – conțin vitaminele D și B12, precum și minerale precum zinc, fier și seleniu. Toate ne susțin sistemul imunitar și ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor.

Ovăz – conţine fibre, magneziu, zinc și antioxidanți. Fulgii de ovăz ajută organismul să elimine toxinele.

Ghimbir –reduce durerea și inflamația în cazul unei răceli. Funcționează ca un antioxidant, ajutând la prevenirea dezvoltării bacteriilor din corp.

Kiwi – conțin o mulțime de nutrienți esențiali, inclusiv folat, potasiu, vitamina K și vitamina C. Vitamina C stimulează celulele albe din sânge pentru a lupta împotriva infecțiilor.

Ceai verde – atât ceaiul verde, cât și cel negru, conțin flavonoide (antioxidanți). Ceaiul verde conține în plus și epigalocatechin galat (EGCG), un alt antioxidant puternic. Acesta susține buna funcționare a sistemului imunitar.

Lămâi și portocale – sunt esențiale și în acest sezon. Ele reprezintă o sursă naturală de vitamina C și întăresc sistemul imunitar. În plus, vitamina C este recomandată în infecțiile tractului respirator.

Citeşte şi Ceaiul miraculos care topeşte grăsimea mai repede decât orice alt remediu. Conţine două ingrediente cu proprietăţi de accelerare a arderilor