Alin Tișe, atac dur la adresa lui Nicolae Ciucă: ”Dacă nu ține cont de proiectele noastre, îi voi cere demisia în fiecare zi”

Liderul PNL Cluj, Alin Tișe, a lansat luni un atac dur la adresa premierului Nicolae Ciucă. Șeful liberal al Consiliului Județean Cluj l-a avertizat pe prim-ministru că dacă va uita de proiectele Clujului, îi va cere demisia în fiecare zi.

06 feb. 2023, 15:44
Alin Tișe, atac dur la adresa lui Nicolae Ciucă: ”Dacă nu ține cont de proiectele noastre, îi voi cere demisia în fiecare zi”
Alin Tișe, atac dur la adresa lui Nicolae Ciucă:

Alin Tișe, atac dur la adresa lui Nicolae Ciucă. Reacția liberalului a venit la scurt timp după ce Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii și Centrul de Transplant Multiorgan nu au reușit să prindă finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

Citește și Alin Tişe, atac dur la Ludovic Orban în timpul vizitei la Cluj: Oameni inferiori politic vin sa se laude cu munca noastră și sa o dea exemplu

Alin Tișe, atac dur la adresa lui Nicolae Ciucă

Șeful liberal al Consiliului Județean Cluj susține că are promisiuni de la premierul Nicolae Ciucă în ceea ce privește finanțarea din alte surse a cel puțin unuia dintre cele două proiecte de sănătate din județul său.

Alin Tișe spune că în cazul în care prim-ministrul nu se va ține de cuvânt, va face zilnic conferințe de presă în care îi va cere demisia.

„I-am mai spus lui Nicolae Ciucă că am mai avut un diferend în trecut cu fostul premier Ludovic Orban și dânsul m-a persiflat atunci ca fiind ceva nesemnificativ. Eu în fiecare zi am făcut conferință de presă până l-am convins că într-un județ în care majoritatea clujenilor au optat pentru o culoare politică nu poți veni să pui un prefect de la altă formulă politică (UDMR – n.red.). Nu poți să vii ca premier să spui că faci cum vrei tu. Asta a făcut Orban și ați văzut ce a pățit. Nicolae Ciucă mi-a promis că va ține cont de proiectele noastre. I-am spus că dacă nu, o să fac ce am făcut cu domnul Orban, în sensul că în fiecare zi voi face conferință de presă și îi voi cere demisia, până când va fi finanța unul dintre spitale. Eu am speranțe. Vom vedea”, a declarat liberalul Alin Tișe, pentru Ziua de Cluj. 

Preşedintele PSD se pregăteşte de rocada cu Nicolae Ciucă

PSD vrea să vină cu temele făcute la rocada din mai, astfel că social-democraţii au venit cu un nou plan de măsuri care să diminueze efectele crizei.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, urmează să devină noul prim-ministru al României, după rotativa din luna mai. Ciolacu a prezentat măsurile pe care PSD le va adopta, imediat după preluarea mandatului de premier.

„Ne concentrăm pe redactarea unui plan de măsuri care să stopeze creșterea prețurilor și a inflației, să încurajeze producția autohtonă, să creeze noi locuri de muncă și să protejeze firmele românești. Sunt convins că asta așteaptă românii de la noi. Nu rotative, comasări de alegeri, bătălii pe funcții sau alte aranjamente electorale. Oamenii au nevoie de #soluții, de un plan social și economic articulat, nu de avioane!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

„În continuare, ne concentrăm pe redactarea unui program de guvernare centrat pe soluții reale, în care economia să se bazeze pe producție și nu pe consum, un program de guvernare axat pe trei mari obiective:

1. Creștere economică bazată pe producție;

2. Stoparea creșterii prețurilor și a inflației;

3. Crearea de noi locuri de muncă și protejarea firmelor românești”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Citește și Sorin Grindeanu: Cătălin Drulă se plictiseşte repede să numere până la 10! Ai jucat ZERO pe toată linia când ai fost la Ministerul Transporturilor