Alina Ceușan, topită după Răzvan Fodor: „M-aș mărita cu el! E un bărbat mișto, are și carismă”

Alina Ceușan, topită după Răzvan Fodor. Este una dintre cele mai populare influencerițe din mediul online, iar acum a intrat și în lumea televiziunii, prezentând show-ul 'Love island' România, de la Pro TV. Recent, blondina a fost invitată în emisiunea lui Măruță, unde a făcut multe dezvăluiri.

12 nov. 2023, 14:05
Alina Ceușan, topită după Răzvan Fodor: „M-aș mărita cu el! E un bărbat mișto, are și carismă”
Alina Ceușan, topită după Răzvan Fodor

Alina Ceușan, topită după Răzvan Fodor. Dincolo de veniturile pe care le obține din campaniile de imagine, prezentatoarea de la „Love Island’ și-a lansat propria linie de îmbrăcăminte, fiind o împătimită a modei. Vedeta a recunoscut că activitatea din online îi asigură venituri consistente.

Alina Ceușan, topită după Răzvan Fodor

Întrebată care este „suma medie pe care o câștigă lunar din online’, Alina Ceușan a precizat că este vorba de 15.000 de euro. Pe lângă asta, se adaugă salariul încasat la PRO TV și profitul obținut din afacerea cu haine.

În cadrul aceleiași emisiuni, blondina a fost provocată să spună numele bărbatului din showbiz cu care s-ar mărita, dacă nu ar fi deja căsătorită. Fără să ezite, aceasta a răspuns: „Răzvan Fodor. E un bărbat mișto! Are și carismă…”.

Citește și: Ce a spus Carmen Grebenișan despre rolul de prezentatoare al prietenei sale, Alina Ceușan: „Este vorba de sacrificii”

Alina Ceușan și-a închis restaurantul din București

Alina Ceușan a fost asaltată de întrebări după ce și-a închis afacerea pe care o avea alături de soțul său. Multă lume s-a întrebat de ce a decis să închidă restaurantul din București, dar s-a aflat că motivul a fost chiar pandemia.

Prezentatoarea TV nu s-a demoralizat în urma acestui eveniment, ci a luat acest lucru ca pe o lecție de viață. Alina și soțul său, Raul Tișa, mai au și alte afaceri care le aduc sume frumoase în conturi, însă și cheltuielile sunt pe măsură.

Business-ul Godai s-a închis, într-adevăr, dar nu pentru că nu a fost unul pe profit sau de succes, ci pentru că pandemia a însemnat o perioadă dificilă din punct de vedere economic pentru un business cu cheltuieli destul de mari. În momentul de față, simt că Godai, pentru noi, a fost o lecție de viață.

Îmi place mult de tot să lucrăm împreună pe diferite proiecte și cred că este important să găsești cumva o cale comună. Veniturile depind de la lună la lună, nu mă sfiesc să dau sume pentru că sunt un om ca oricare altul, plătesc taxele la stat, plătesc salariații, contribuim toți la economia locală și mi se pare penibil să te ascunzi după deget.

Dar vă imaginați că cheltuielile sunt pe măsură atunci când ai business-uri, salariați, produci content la nivelul pe care îl facem noi etc.”, a mai explicat Alina.