Alina Laufer a născut prematur gemeni, după o sarcină cu probleme. Prima reacţie a lui Ilan Laufer: „Mă rog la Dumnezeu să îi aibă în pază!”

Alina Laufer a năcut, luni dimineața, iar soțul ei, Ilan Laufer, a făcut anunțul pe pagina de Instagram. 

15 feb. 2021, 20:01
Alina Laufer a născut prematur gemeni, după o sarcină cu probleme. Prima reacţie a lui Ilan Laufer: „Mă rog la Dumnezeu să îi aibă în pază!”

Alina Laufer a născut gemeni. Soţia politicianului Ilan laufer ajunsese la spital din cauza unor probleme, fiind însărcinată în șapte luni. Avea să nască, în cele din urmă, iar gemenii au ajuns imediat la incubator.

Alina Laufer a născut gemeni. Prima reacţie a lui Ilan Laufer

Ilan Laufer a făcut anunțul pe Instagram. „Am devenit dublu tătic! Alina a născut în această dimineață, iar acum cei mici se află la incubator și Alina la terapie intensivă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și mă rog în continuare să îi aibă în pază”, a scris politicianul, postarea sa fiind apreciată de admiratorii cuplului.

Alina şi Ilan Laufer vor avea gemeni după 8 ANI de TRATAMENTE. „Este o sarcină bivitelină!”

Alina Laufer era însărcinată în aproape 30 de săptămâni și era internată la Maternitatea Giulești. „Vineri mi s-au rupt membranele, s-au fisurat, ieri am ajuns la spital (n.r. – luni, 8 februarie). Am sunat doctorul, i-am explicat ce s-a întâmplat, mi-a zis să stau în pat, dar având în vedere că peste weekend nu m-am simțit senzațional, luni dimineață Ilan a sunat la spital și am venit aici, la Giulești. Eu credeam că mă lasă să plec acasă, nici nu mi-am adus bagaj, dar mi-au zis că rămân aici. Sunt la Giulești și sunt foarte mulțumită de sistemul de sănătate de stat. O să nasc prin cezariană, deși la prima sarcină cu Karina (fetița de 12 ani pe care o are din prima căsătorie cu artistul Jorje), am născut natural. Acum este inseminare, am sarcină cu gemeni și orice zi câștigată este binevenită! În luna aprilie ar trebui să nasc copiii. Acum am 29 de săptămâni, dar doctora mea mi-a spus că nu pare că urmează să nasc. Am rămas internată, totul este sub control, toți trei suntem bine, eu și copiii. Eu stau în pat, nu am voie să fac efort, iar sarcina trebuie monitorizată. Mi se administrează antibiotic ca să nu fac vreo infecție. Mi-am făcut ieri și testul Covid. Nu am contracții și nu există semne de naștere, dar nu știu sigur cât va trebui să stau aici sau dacă rămân până voi naște!”, ne-a declarat săptămâna trecută Alina Laufer pentru Click!.

Jorge şi Alina Laufer, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi foşti soţi, la opt ani de la divorţ

Alina Laufer (39 ani) a întâmpinat probleme. Fiind însă vorba de o sarcina rezultată în urmă unei inseminari artificiale, după 8 ani de încercări, Alina Laufer a născut prematur după ce i s-au rupt membranele și în cursul zilei de luni a ajuns la Spitalul Giulești, unde a născut o fetiţă şi un băieţel. „Scumpa mea soție Alina a fost internată ieri de urgență la spital, din cauză că una dintre membrane s-a rupt și a început să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe. Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, a fost mesajul lui Ilan Laufer.