Alte dezertări de la PDL: deputaţii Petru Movilă şi Florin Popescu au trecut la Mişcarea Populară

Unul dintre cei mai vechi democrat-liberali, deputatul Petru Movilă, a renunţat la formaţiunea politică din care făcea parte pentru a se înscrie în Partidul Mişcarea Populară, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
31 ian. 2014, 16:22
Alte dezertări de la PDL: deputaţii Petru Movilă şi Florin Popescu au trecut la Mişcarea Populară

‘Da, am plecat din PDL şi m-am înscris în Mişcarea Populară’, a declarat, vineri, deputatul Petru Movilă.

El este unul dintre cei mai vechi şi mai cunoscuţi politicieni locali. În 1990 Petru Movilă a devenit membru FSN, iar din 1992 membru PD. Din 2003 a intrat în aparatul administrativ ca şi consilier judeţean, iar din 2004 a devenit deputat în Parlamentul României.

O altă mutare în Partidul Mişcarea Populară este cea a deputatului PDL Camelia Bogdănici.

Preşedintele interimar al filialei PDL, Gabriel Surdu, susţine că nu ştie despre mutarea celor doi parlamentari în rândul altei formaţiuni politice.

‘Nu am primit nicio informare oficială. Nu ştiu de vreo plecare. Mi-ar părea rău dacă ar fi aşa’, a spus Gabriel Surdu.

De asemenea, deputatul democrat-liberal de Târgovişte, Florin Popescu, a anunţat, vineri, că s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară (PMP).

”Partidul Mişcarea Populară, o şansă pentru primenirea scenei politice româneşti! Am decis să mă alătur acestui proiect politic încredinţat fiind că este singura şansă pe care o mai are, în aceste vremuri, România. Alături de Elena Udrea şi de un numeros grup de parlamentari, oameni politici de prim rang şi primari din toată ţara, care vor întări rândurile Mişcării Populare, voi milita pentru păstrarea orientării euro-atlantice a ţării”, se arată într-un comunicat semnat de Florin Popescu.

Parlamentarul susţine că Partidul Mişcarea Populară reuşeşte, la scurt timp de la înregistrare, să atragă nume ”grele” ale politicii româneşti.